Пресейл Землята: конкурент для Decentraland та The Sandbox

Пресейл Землята: конкурент для Decentraland та The Sandbox

Землята пресейл вибухає як наступний великий конкурент метавсвіту для Decentraland та The Sandbox

Землята пресейл захопив метавсвіт та криптогрецькі спільноти, позиціонуючи себе як сильний конкурент для визнаних гігантів, таких як Decentraland та The Sandbox. Пропонуючи вигідні стимули, Землята виділяється серйозним проєктом у просторі метавсвіту.

Виступ криптоактивів, пов`язаних з метавсвітом, таких як $MANA та $SAND, які випередили традиційні криптовалюти, такі як Bitcoin та Ethereum у 2023-2024 роках, свідчить про зростаючий інтерес до метавсвіту. Цей тренд свідчить про те, що $EMT (Токен Земляти) входить до динамічного криптовалютного ландшафту з значним потенціалом зростання.

Пресейл Земляти виникнув раптово, зробивши помітний вплив на метавсрутоєдів, прихильників ШІ та інвесторів одразу. Хоча інноваційна інтеграція ШІ у Метавсвіт пропонує унікальну корисність та значний потенціал зростання, переваги пресейлу роблять його перспективної можливістю для тих, хто хоче інвестувати у наступну велику хвилю цифрової трансформації.

Відгук на Землята був надзвичайно позитивним. Початковий успіх пресейлу вказує на стрімкий екосистем розвідників, що відображає прискорену криву прийняття. Цей стрімкий зріст не дивує, враховуючи більш широкі ринкові тенденції. Глобальний ринок метавсвіту, який в 2022 році оцінювався у 61.8 мільярда доларів, прогнозується зростати до 426.9 мільярда доларів до 2027 року, з помітним CAGR у 47.2% (згідно з новим звітом від MarketsandMarkets). Лише в 2024 році ринкова оцінка стрімко зросла до 128.98 мільярда доларів, значно перевищивши очікування.

Ці прогнози підкреслюють процвітаючий та розширюючий ландшафт, готовий для інноваційного підходу Земляти. Зосередженість платформи на Метавсвіті з ШІ та її міцна токеноміка, позиціонує її добре для капіталізації на цьому бурхливому ринку. За даними McKinsey & Company, економіка метавсвіту може досягти дивних 5 трільйонів доларів до 2030 року, зростаючи за рахунок зростання цифрових досвідів та суттєвих інвестицій.

Пресейл Земляти

  • Пресейл Земляти побудований для привереденя та винагородження ранніх прихильників щедро. Із до 30% бонусом на токени під час першого етапу прасейла, учасники отримують більше вартості за свої гроші відразу із початку. Крім того, обіцянка високого APY на стейкінг, перевищуючи 180%, пропонує прибуткову можливість для тих, хто має на меті максимізувати свої доходи на дату запуску проєкту. Але стимули тут не припиняються; учасники також отримують безкоштовні NFT міста, які не лише поліпшують їхній цифровий портфель активів, але й надають доступ до ексклюзивних функцій та прав управління всередині DAO Земляти.

Унікальні продуктові характеристики Земляти

  • Землята відрізняється набором функцій, призначених для створення імме... Відео

    Компанії EarthMeta

Стратегічний вигляд та дорожна карта

Стратегічна дорожня карта Земляти ясна та амбіційна. З обмеженою поставкою на пресейл, проєкт забезпечує дефіцит та збереження вартості. Алокація коштів ретельно запланована, із значною частиною, призначеною для інновацій та розробки коду, забезпечуючи постійне поліпшення платформи.

Команда за Земляти, очолена спеціалістами по Метавсвіт, ШІ та маркетингу з великим досвідом у галузі блокчейну, ШІ та цифрових досвідів, є іншим важливим фактором для її потенціалу успіху.

Поки Землята продовжує набирати оберти, вона готується перевищити очікування своєї ростучої спільноти прихильників.

Хоча Землята йде шляхом стати основоположником в наступній хвилі Метавсвіт X ШІ, її токен (EMT) готується стати ключовим гравцем у бурхливій екосистемі віртуального універсуму, роблячи цей пресейл ідеальною можливістю для тих, хто палко цікавиться майбутніми цифровими світами.

The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox увеличивает присутствие в Индии, где уже 66 000 создателей контента. Цель - достичь 1 миллиона пользователей за два года. 🌏🚀
Просмотреть
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Автор Snow Crash Нил Стивенсон представляет новый проект Artefact с Wētā Workshop. Работа над IP для блокчейн-метавселенной. 🔥📽️
Просмотреть
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
📉 Средние цены на пол в Sandbox снизились на 95% за 4 года. Спад объясняется угасанием интереса к технологии и общим спадом в Metaverse. Проекты, такие как Tokens.com и NFT Worlds, переименовались и перезапустились. В Metaverse все еще инвестируют Microsoft, Nvidia и Alphabet. 💻📉 #Metaverse #Sandbox #NFT
Просмотреть
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Обзор: Illuvium и Samsung преподносят метавселенную на Gamescom, расширяя цифровую связность. Предлагают возможности для участия через NFT. Партнерство обещает захватывающий игровой опыт на новейших телевизорах Web3. 🚀🎮📺🔮
Просмотреть