Стейблкоїни Ripple: перспективи та конкуренція

Стейблкоїни Ripple: перспективи та конкуренція

Гарлінгхаус пояснює, чому Ripple легше перепегувати свій стейблкоїн до $1, ніж USDC

Генеральний директор Ripple Бред Гарлінгхаус висловлює впевненість у перспективах майбутнього стейблкоїна компанії, включаючи ймовірність того, що токен здобуде значну частку на ринку стейблкоїнов.

У вірусному відео, яке розповсюджується в спільноті XRP, Гарлінгхаус заявив, що навіть не розкриваючи назви свого майбутнього стейблкоїна, він впевнений, що актив зможе здобути домінування на ринку стейблкоїнов.

`Я дуже оптимістично ставлюся до ринкової частки, яка доступна [стейблкоїну]. Є багато росту [для майбутнього стейблкоїна], тому я у захваті`, - зауважив Гарлінгхаус.

Впевненість Гарлінгхауса випливає з міцної фінансової позиції Ripple, яка забезпечить те, що стейблкоїн залишатиметься прив’язаним до долара США.

Сага Circle щодо USDC

Зокрема, генеральний директор Ripple згадав про те, як стейблкоїн USDC компанії Circle втратив свою прив’язку до долара та наскільки складно було компанії відновити прив`язку актива до $1.

Нагадаємо, що USDC втратив свою прив’язку в минулому році, впавши до історичної мінімальної вартості $0,87 11 березня. Стейблкоїн втратив прив’язку після злету банку Silicon Valley Bank (SVB), який керує 25% резерву USDC.

Однак Circle запевнила інвесторів, що залишається вірною збереженню прив`язки до $1 і покриє будь-який дефіцит, якщо банк не поверне 100% резервних депозитів USDC. Незважаючи на запевнення Circle, USDC не повернувся негайно до $1. Замість цього, стейблкоїн повністю повернувся до $1 через кілька днів.

Ripple має міцніший баланс ніж Circle

Реагуючи, Гарлінгхаус відніс складність відновлення прив’язки USDC до $1 до низького балансу Circle. Генеральний директор Ripple підкреслив, що `USDC не рухався`, незважаючи на те, що Circle запевнила інвесторів про свої плани `втрутитися` і, можливо, покрити будь-який дефіцит.

`[USDC не рухався] частково через те, що, на мою думку, у Circle немає великого балансу`, - заявив він.

Пізніше Гарлінгхаус порівняв позицію Circle з позицією Ripple, зазначивши, що якби останній зробив схожу обіцянку у свій час, USDC був би перепегований до $1. Він розкрив, що Ripple має великий баланс від $20 мільярдів до $30 мільярдів за плечем. Тому може легко перепегувати стейблкоїн до $1.

Гарлінгхаус впевнений у вдалому запуску стейблкоїна Ripple на фоні загроз USDC і USDT

Слід зауважити, що ринок стейблкоїнів на суму $161 мільярд переважно контролюється Tether (USDT), який має оцінку в $111,95 мільярда. USDC є другим за розміром стейблкоїном, з обсягом ринку $32,34 мільярда.

Спостерігачі ринку вважають, що майбутній стейблкоїн Ripple зіткнеся з жорсткою конкуренцією від USDC і USDT, коли він запуститься пізніше цього року на мережах XRP Ledger (XRPL) та Ethereum.

Тим не менше, Гарлінгхаус впевнений, що майбутній стейблкоїн зможе здобути значну частку на ринку стейблкоїнів, який прогнозується досягти оцінки в $2,8 трильйона до 2028 року.

Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть