Стейблкоїни Ripple: перспективи та конкуренція

Стейблкоїни Ripple: перспективи та конкуренція

Гарлінгхаус пояснює, чому Ripple легше перепегувати свій стейблкоїн до $1, ніж USDC

Генеральний директор Ripple Бред Гарлінгхаус висловлює впевненість у перспективах майбутнього стейблкоїна компанії, включаючи ймовірність того, що токен здобуде значну частку на ринку стейблкоїнов.

У вірусному відео, яке розповсюджується в спільноті XRP, Гарлінгхаус заявив, що навіть не розкриваючи назви свого майбутнього стейблкоїна, він впевнений, що актив зможе здобути домінування на ринку стейблкоїнов.

`Я дуже оптимістично ставлюся до ринкової частки, яка доступна [стейблкоїну]. Є багато росту [для майбутнього стейблкоїна], тому я у захваті`, - зауважив Гарлінгхаус.

Впевненість Гарлінгхауса випливає з міцної фінансової позиції Ripple, яка забезпечить те, що стейблкоїн залишатиметься прив’язаним до долара США.

Сага Circle щодо USDC

Зокрема, генеральний директор Ripple згадав про те, як стейблкоїн USDC компанії Circle втратив свою прив’язку до долара та наскільки складно було компанії відновити прив`язку актива до $1.

Нагадаємо, що USDC втратив свою прив’язку в минулому році, впавши до історичної мінімальної вартості $0,87 11 березня. Стейблкоїн втратив прив’язку після злету банку Silicon Valley Bank (SVB), який керує 25% резерву USDC.

Однак Circle запевнила інвесторів, що залишається вірною збереженню прив`язки до $1 і покриє будь-який дефіцит, якщо банк не поверне 100% резервних депозитів USDC. Незважаючи на запевнення Circle, USDC не повернувся негайно до $1. Замість цього, стейблкоїн повністю повернувся до $1 через кілька днів.

Ripple має міцніший баланс ніж Circle

Реагуючи, Гарлінгхаус відніс складність відновлення прив’язки USDC до $1 до низького балансу Circle. Генеральний директор Ripple підкреслив, що `USDC не рухався`, незважаючи на те, що Circle запевнила інвесторів про свої плани `втрутитися` і, можливо, покрити будь-який дефіцит.

`[USDC не рухався] частково через те, що, на мою думку, у Circle немає великого балансу`, - заявив він.

Пізніше Гарлінгхаус порівняв позицію Circle з позицією Ripple, зазначивши, що якби останній зробив схожу обіцянку у свій час, USDC був би перепегований до $1. Він розкрив, що Ripple має великий баланс від $20 мільярдів до $30 мільярдів за плечем. Тому може легко перепегувати стейблкоїн до $1.

Гарлінгхаус впевнений у вдалому запуску стейблкоїна Ripple на фоні загроз USDC і USDT

Слід зауважити, що ринок стейблкоїнів на суму $161 мільярд переважно контролюється Tether (USDT), який має оцінку в $111,95 мільярда. USDC є другим за розміром стейблкоїном, з обсягом ринку $32,34 мільярда.

Спостерігачі ринку вважають, що майбутній стейблкоїн Ripple зіткнеся з жорсткою конкуренцією від USDC і USDT, коли він запуститься пізніше цього року на мережах XRP Ledger (XRPL) та Ethereum.

Тим не менше, Гарлінгхаус впевнений, що майбутній стейблкоїн зможе здобути значну частку на ринку стейблкоїнів, який прогнозується досягти оцінки в $2,8 трильйона до 2028 року.

Ринок стейблкоїнов зрос $1B за шість днів
Ринок стейблкоїнов зрос $1B за шість днів
📈 Ринок стейблкоїнов зростає вражаючими темпами, додаючи $1B за шість днів. Tether та USDC показують стабільний ріст, але USDE втрачає позиції. Деякі менші токени також показують активність. Чи продовжиться цей тренд? 💰 #стейблкоїни #ринок 🚀
Переглянути
Негативний вплив ліквідації 3AC і Alameda на ціну WLD впливає на ринкову динаміку Worldcoin
Негативний вплив ліквідації 3AC і Alameda на ціну WLD впливає на ринкову динаміку Worldcoin
Worldcoin (WLD) ціна падає через реалізацію токенів Three Arrows Capital і Alameda Research. Ціни коливаються через постійні продажі інвесторами. Ринок залишається вразливим. 📉⚠️
Переглянути
Котизен: нові ігри та токен CATI
Котизен: нові ігри та токен CATI
Котизен випустив токен CATI та запустив ігри Air War та Merge Restaurant, підвищуючи розваги та інтерактивність в екосистемі. успішний випуск токена та гри принесли значний дохід та підтримку спільноти. Нові ігри обіцяють захоплюючі геймплей та інновації. 🚀🎮🍲
Переглянути
Продаж DOGE і троляж биків: новини від засновника Dogecoin
Продаж DOGE і троляж биків: новини від засновника Dogecoin
Dogecoin засновано у 2013 році Біллі Маркусом. Той продав свої монети і невідомо, чи їх тримає зараз. Маркус також тролить Bitcoin після оголошення Джерома Пауелла про зниження процентної ставки. BTC відновив свою ціну після падіння. 🪙📉📈
Переглянути