Прогноз на зростання ціни Shiba Inu: аналіз і перспективи

Прогноз на зростання ціни Shiba Inu: аналіз і перспективи

Аналіз ринку передбачає зростання Shiba Inu вдвічі на тлі затягуючогося патерна котушки

Аналітик Девіє Сатоші передбачає, що Shiba Inu (SHIB) може побачити значний ривок ціни, можливо, подвоївши свою вартість з урахуванням затягуючогося патерна котушки.

Сатоші нещодавно поділився своїми враженнями щодо затягуючогося патерна котушки SHIB у соціальних мережах. За його словами, цей патерн вказує на те, що SHIB готується до вибухового ривка, можливо, подвоюючи свою поточну вартість.

Графік Сатоші показує, що SHIB проявляв власне спадну тенденцію з березня по кінець травня, утворюючи спускний канал з цінами, які знизилися з приблизно $0.000045 до $0.00002. Однак на початку травня SHIB вийшов за межі цього спускного каналу, намекаючи на потенційну бикову зміну.

Незважаючи на цей вибір, SHIB продовжував консолідуватися в межах зростаючого каналу, тримаючи ринкових учасників в напрузі. На момент публікації, Shiba Inu знову вийшов за межі свого поточного каналу навколо $0.000025, сигналізуючи про потенціал значного руху вгору.

Цей вибір привернув увагу інвесторів і аналітиків, і експерти, такі як Сатоші, передбачають потужній ралі в недалекому майбутньому. За його словами, поточна фаза може бути останньою можливістю для інвесторів вступити до SHIB перед очікуваним ривком цін.

Він твердо стверджує, що патерн SHIB, як правило, передує сильному раляві, прогнозуючи, що токен може здобути подвоєння від свого поточного рівня і, можливо, ще більше в недалекому майбутньому.

Між тим, в останньому аналізі ринку експерт Явон Маркс прогнозує потенційний ралі для Shiba Inu, який може досягти $0.0000886 у своєму наступному рузі вгору. Цей прогноз передбачає значний 240% приріст від поточної вартості, що може перевести ціну поза її історичний максимум.

Маркс ще більше підкреслив важливість рівня $0.000081, ідентифікуючи його як критичну відмітку. Досягнення цього рівня означило б 210% зростання від поточної ринкової ціни SHIB.

Більше того, він зазначив, що перевищення цього ключового рівня може відкрити двері для додаткових вигід, з $0.0001553 як наступною цілью. Наразі SHIB торгується приблизно на рівні $0.00002592.

Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL стабильно растет, удерживая зону поддержки $140. Преодоление сопротивления $152 откроет путь к новым высотам. Технические индикаторы указывают на бычий импульс. 🚀📈 #SOL #криптовалюта
Просмотреть
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть