Ціна JasmyCoin досягає нового трьохмісячного максимуму: Чому JASMY стрімко росте?

Ціна JasmyCoin досягає нового трьохмісячного максимуму: Чому JASMY стрімко росте?

Ціна JasmyCoin досягає нового трьохмісячного максимуму: Чому JASMY стрімко росте?

JasmyCoin (JASMY), який отримав прізвисько `біткоїн Японії`, піднявся до нового максимуму за поточний рік.

Дані від CoinMarketCap показали, що ціна токена сягнула $0,031 на основних криптобіржах у четвер. Приріст становив більше 25% за 24 години, під час яких денний обсяг торгів JASMY збільшився на 116% до понад $308 мільйонів, а ринкова капіталізація зросла на 25% до $1,5 мільярда.

JasmyCoin посідав 66-ме місце серед найбільших криптовалют за обсягом на CoinMarketCap на момент написання. Чому ціна JASMY стрімко зростає сьогодні?

Хоча JasmyCoin привернув багато уваги в останні кілька місяців, більшість приростів припадають на період після того, як децентралізована блокчейн-платформа представила свою спрямовану на штучний інтелект програму JANCTION.

Ціна JASMY також скористалася підтримкою купівлі, яка наступила після оголошення про блокування 100 мільйонів JasmyCoin вранці цього місяця.

Хоча ці розвитки позначили позитивний перелом для ціни JASMY, різке зростання, спостережене сьогодні, здається прив`язане до потенційного революційного партнерства.

Це стосується повідомлень, що JasmyCoin уклала партнерство з техгігантом та виробником iPhone Apple. Йдеться про чутки, які почали набирати обертів після повідомлення, що Apple погодилася інтегрувати функції ідентифікації `Мій номер` Японії в iPhone.

Чутки полягають в тому, що JASMY може відігравати роль у цифровій системі ідентифікації, чутки, що стимулюють попит на купівлю ціни JASMY. Ще один видатний переможець за NOT за NOT).

Прибуток сьогодні також прийшов у той час, як ціна біткоїна зросла понад $69,120 після двох днів спаду, що охоплювали падіння до мінімумів у розмірі $67,096. Окрім біткоїна, ціна Ethereum піднялася понад $3,800.

Серед найбільших монет за ринковою капіталізацією приріст JASMY на 26% посівав лише друге місце позаду NOT, який зросла на 31% з денним торговим обсягом понад $1,3 мільярда.

Інші помітні переможці в день згідно з даними від CoinMarketCap були ORDI, Arweave та Uniswap, з приростом цін на 16%, 13% та 5% протягом останніх 24 годин. Прогноз ціни JASMY

Після того як ціна JASMY перевищила рівень в $0,03, приріст за останній тиждень становив 46%. Внутрішінм моментом є те, що за останні 30 днів прибуток перевищив 81%, а віддача за останній рік наразі становить понад 544%.

Стрибок з мінімумів у розмірі $0,024 поклав JasmyCoin в нейтральному положенні для потенційного вибуху до рівнів в $0,05, а потім $0,10.

Криптоаналітик Капітан Файбік поділився биковим графіком для JASMY, що вказує на можливий ралі, якщо бики утримаються вище ключового рівня підтримки в $0,02.

$JASMY Bulls are Back in the Town, Next Bullish Rally incoming..!!#Crypto #JASMY #JASMYUSDT pic.twitter.com/0FlGJYovIh — Captain Faibik (@CryptoFaibik) May 30, 2024

JASMY в даний час торгується на рівні близько $0,031.

Повідомлення JasmyCoin price reaches new 3-month high: Why is JASMY soaring? appeared first on Invezz

Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL стабильно растет, удерживая зону поддержки $140. Преодоление сопротивления $152 откроет путь к новым высотам. Технические индикаторы указывают на бычий импульс. 🚀📈 #SOL #криптовалюта
Просмотреть
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть