Небезпека для Bitcoin: інфляція в США та спад Dogecoin

Небезпека для Bitcoin: інфляція в США та спад Dogecoin

Торгівці Bitcoin попереджають про відступ, оскільки надходять дані про інфляцію у США; Dogecoin веде до спаду майорітарні криптовалюти

Основні криптовалюти зазнали значного спаду за останні 24 години, з мем-койни, такими як shiba inu та dogecoin, що ведуть до падіння.

Ринок очікує на дані щодо інфляції PCE у США на п`ятницю для визначення напрямку Bitcoin, при цьому деякі аналітики передбачають падіння до рівня $60,000.

Деякі з найбільших криптовалют втратили до 5% за 24 години, оскільки трейдери очікували звіт про інфляцію особистого споживання у США на п`ятницю і попереджали про подальші втрати в ціні Bitcoin (BTC).

Мем-койни shiba inu (SHIB) та dogecoin (DOGE) очолили спад ринку, кожен втратив близько 5%. XRP, SOL Solana та BNB Chain BNB впали на 2%, тоді як CoinDesk 20 (CD20), індекс найбільших токенів за винятком стейблкоїнів, втратив 1,6%.

Bitcoin тестував підтримку на рівні $67,000 після тимчасового відновлення до $70,000 на початку тижня. Ether (ETH), який був серед найбільших підйомників минулого тижня після сприятливих регуляторних рішень, втратив понад 5% з понеділка.

Зауважено, що міцніша, ніж очікувана, споживча думка та слабкі продажі Трезорері додають до тиску на ціну Bitcoin.

`Ціна, напевно, покаже жодного чіткого напрямку до анонсу PCE у США на п`ятницю, і це може бути вирішальною подією для Bitcoin`, - сказав bitBank в електронному листі. `Якщо дані про інфляцію виявляться гарячішими, ніж очікувалося, Bitcoin може втратити близько половини свого приросту за останні два тижні і впасти до рівня $65,000`.

Старший аналітик ринку FxPro Алекс Купцікевич висловив схожі думки: `У найбільш песимістичному сценарії ціна може скрутитися назад до $60,000. У більш оптимістичному сценарії передбачається спад до області $65, де розташовується 50-денне середнє значення`, - сказав він у телеграм-інтерв`ю.

Цифра за березень зросла на 2,7% в річному виразі. Читання за квітень заплановане на 12:30 UTC завтра.

В іншому місці, аналізанти Glassnode відзначили ознаки відновлення інтересу покупців до Bitcoin. Довгострокові утримувачі BTC, визначені як ті, хто утримує актив понад 155 днів, відновили акціум вперше з грудня 2023 року після місяців продажу.

Традиційні фондові індекси виявили ознаки слабкості перед показниками інфляції, які можуть дати підказки про траєкторію відсоткових ставок Федеральної резервної системи. Історично вищі відсоткові ставки схильні викликати песимістичний настрій серед інвесторів через напругу на ліквідності ринку — з розпродажами активів навколо.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть