Тривалість підтримки SHIB: Про деякі можливі сценарії

Тривалість підтримки SHIB: Про деякі можливі сценарії

Shiba Inu (SHIB) Безжалісно відхилений на рівні $0.00003: Що далі?

Шиба Іну була відхилена на вході у зону $0.00003, і мем-монета швидко розвернулася та втратила близько 10% своєї вартості. Цей реверс не має ніякого критичного значення, і SHIB може продовжити свою подорож вгору. Проте не вдалось прорватися може бути важливим сигналом для майбутніх трейдерів.

Шиба Іну знову була відхилена на вході до області $0.00003, і мем-монета швидко відскочила, щоб втратити близько 10%. Цей реверс тут не є чимось значущим, і SHIB все ще може продовжувати свій веселий шлях вгору, хоча пройти може бути критичним знаком для подальших кроків.

Шиба Іну мала досить активний ціновий рух протягом останніх годин, підкреслюючи волатильність та нестабільність на цьому ринку криптовалют, особливо в мем-токенах. Після сильної ралі, що нарешті поставила ціну SHIB близько до значущого рівня опори $0.00003, ціна не розвивалася добре, щоб організувати швидкий постійний візведений бігами. Це змусило SHIB відступити до рівня близько $0.000026, позначаючи втрати приблизно 10% від піка.

Поза цим відступом більші речі виглядають одночасно обережно та оптимістично для Шиба Іну. Токен продовжує торгуватися вище 50-денного EMA, вище підтримки протягом останніх кількох тижнів послідовно.

RSI приблизно 57, показуючи нейтральну зону та очікуючи руху у будь-якому напрямку. Цей рівень RSI показує, що SHIB не є перекупленим і може все ще привертати більше покупців, навіть якщо настрій ринку зміниться. З іншого боку, недавнє відхилення від рівня близько $0.00003 додасть до психологічного бар`єру для трейдерів, які підходять до токена обережно.

Єдиний момент для розгляду, з іншого боку, - це те, як SHIB торгується щодо своїх фактичних рівнів підтримки. Якщо він утримується вище 50-денного EMA і консолідується повністю мирно, ймовірно, він розвине базу, щоб спробувати знову пробити опір на рівні $0.00003. Виходити з-під цієї області підтримки, швидше за все, встановить корекцію, що простягнеться до другого найважливішого рівня підтримки близько $0.000022.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть