Нью-Йоркська фондова біржа розглядає торгівлю криптовалютою

Нью-Йоркська фондова біржа розглядає торгівлю криптовалютою

NYSE розглянув би торгівлю криптовалютою, якби регулятивна картина була більш ясною, сказав президент на Consensus 2024

Президент NYSE Лінн Мартін відкритий для пропозиції торгівлі криптовалютою, але відсутність чіткого регулятивного керівництва є перешкодою, зауважує вона.

Регулятивне середовище в США покращиться протягом наступних кількох років, незалежно від результатів виборів, передбачив Том Фарлі, генеральний директор Bullish та попередник Мартін в NYSE.

Остін, Техас — Нью-Йоркська фондова біржа розглянула б можливість пропозиції торгівлі криптовалютами, якби регулятивний статус такого розширення гіганта фондового ринку було б більш чітким, сказала президент компанії.

`Якби було чітке регулятивне керівництво [в США], то була б можливість щось розглянути`, — зазначила Лінн Мартін у середу під час дискусії на панелі на Consensus 2024 в Остіні, Техас.

Додавши посилання: Читати далі: NYSE планує опції на Bitcoin, приводячи ще одного гіганта традиційних фінансів у крипто

Зазначивши список вузлів біткойну (BTC), де торгуються біржеві фонди (ETF) США з активами на суму $58 мільярдів, `це сильний сигнал`, що є попит на регульовані криптопродукти, додала вона.

Під час панельної дискусії Мартін та Том Фарлі, генеральний директор криптобіржі Bullish, обговорювали, що традиційні фінансові ринки та цифрові активи все більше переплітаються зі значнішими традиційними фінансовими гігантами, які пропонують криптопродукти; але відсутність регулятивної ясності і далі тягне на індустрію уповільнюючи інновації.

Слідом посилання на інше джерело: Financial Times

`Той факт, що ви бачили, як $58 мільярдів чи навіть більше потрапило до ETF, став сильним сигналом того, що ринок шукає регулювання в традиційних структурах`, — сказала Мартін. `Так що, сподіваємося, Комісія з цінних паперів і бірж [США] побачила витоки і сказав: `Ей, це дійсно має смисл`, враховуючи, що біткойн ETF виявилися величезним успіхом`.

То нехай курсивом зазначається: `You`re gonna see progression in 2024 and 2025, irrespective of whether or not it`s Trump or Biden or Michelle Obama [will be president]`, — додати Том Фарлі.

Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть