Цінова перспектива Zilliqa після досягнення мережевої віхи

Цінова перспектива Zilliqa після досягнення мережевої віхи

Цінова перспектива Zilliqa після досягнення ключової віхи в мережі

Зараз Zilliqa (ZIL) досягла 66 мільйонів транзакцій у мережі. Проте, ціна ZIL впала на 2,5% на момент написання, торгується приблизно за $0,024.

Ціна Zilliqa (ZIL) трималася в діапазоні від $0,021 до $0,026. Відомо, що негативний тиск на монету заваджав бикам з моменту стрімкого падіння, відзначеного 12 і 13 квітня, коли ціна ZIL впала більш ніж на 30% за два дні.

Але яка перспектива для ціни Zilliqa після досягнення мережевої віхи в транзакціях? Чи є Zilliqa 2.0 потенційним катализатором для ZIL?

Ось погляд на цінову динаміку цієї монети. Недавно Zilliqa досягла 66 мільйонів транзакцій

Zilliqa є одним з криптопроектів з найбільшими спільнотами навколо нього.

Проект досягнув практично 5 мільйонів адрес, а 28 травня Zilliqa опублікувала пост на X, вказуючи на те, що мережеві транзакції перевищили 66 мільйонів.

Дані також показали майже 110 000 делегаторів та понад 5 мільйонів загально загострених ZIL, що складає 29% від загального обігу. Zilliqa реєструє ці позитивні показники перед Zilliqa 2.0, апгрейдом, спрямованим на підвищення масштабованості мережі, безпеки та взаємодії.

Нова версія Zilliqa не тільки оптимізуватиме транзакції через стейт-шардінг, але також принесе більшу сумісність з EVM, нативну абстракцію рахунків, розумні рахунки та покращені інструменти розробника.

Цінова перспектива ZIL

Ціна Zilliqa знизилася на 2,5% за останні 24 години і є стабільною протягом останніх 30 днів, оскільки бики борються за прискорення.

ZIL в даний час торгується по $0,024 на основних криптобіржах, а ці рівні свідчать про незначний ріст на 2,9% за останній рік.

Аналіз ціни ZIL на щотижневому графіку показує слабкість, незважаючи на закриття зеленим свічою на минулому тижні. Покупці також ймовірно спрямуються на позитивний прибуток на цьому тижні, але з урахуванням RSI та MACD, що вказують на висновок про спад, можливо, Zilliqa зможе відступити до мінімумів у розмірі $0,022.

Однак, якщо ціна рухатиметься вгору разом із зростанням для Bitcoin та великих альткоїнов, ZIL може прагнути досягти $0,034 та $0,039 як наступні головні перешкоди.

Варто зазначити, що Bitcoin та Ethereum також мають труднощі в умовах загального спаду на ринку криптовалют.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть