Прогноз ціни XRP на кінець 2024 року

Прогноз ціни XRP на кінець 2024 року

AI revidу XRP прогноз ціни на кінець 2024 року

Крипторинок приносить багато радості інвесторам та трейдерам протягом 2024 року. Рік був відзначений значними ралі для багатьох основних криптовалют, затвердженням обох біржових фондів Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) та подією BTC-події у квітні.

Один токен, який залишався в основному відсутнім від бичаційному руху та все ж таки викликає значний оптимізм—великою мірою через останні розвиток в довгочасній юридичній боротьбі між Ripple Labs та Комісією з цінних паперів та бірж (SEC)—був XRP.

З урахуванням поточних тенденцій та розвитків—як щодо XRP, так і щодо ширшого крипторинку—Finbold вирішила дослідити, як вони відображаються в прогнозах цін численних платформ, які використовують технологію штучного інтелекту (AI), щоб—підтримуючи інші використання—оцінити ймовірні майбутні ціни активів.

Одна платформа, яка покладається на попередні рухи ціни XRP, патерни графіка та інші відповідні розвитку на шляху токена, оцінює, що ціна становитиме $0.881514 в кінці року. Алгоритм також прогнозує значну волатильність для XRP та вважає ймовірним те, що в листопаді буде спалах та пік на рівні $1.44.

Тим часом, остання модель основної платформи штучного інтелекту від OpenAI—ChatGPT-4o—зауважує, що вельми ймовірно, що XRP стане на рівні $1 на 31 грудня. ChatGPT зазначив, що прогноз враховує можливість сприятливого юридичного врегулювання, загальний настрій ринку та високу ймовірність продовження технологічного розвитку.

На завершення, Google (NASDAQ: GOOGL) Gemini—колишній Bard—є значно менш бичий. На відміну від ChatGPT, Gemini вказав, що юридична боротьба між Ripple та SEC залишається головною перешкодою, але також визнав, що стійкість та потенціал XRP в цілому. AI в кінцевому підсумку вирішив, що найбільш ймовірна ціна за токен на кінець 2024 року—$0.58.

Якщо будь-який з прогнозів AI справдиться, вони стануть значним плюсом для токена, оскільки ціна XRP сьогодні становить $0.53 після зниження на 13.43% з початку року.

Звичайно, юридичні проблеми XRP добре відображені на його графіку цін, оскільки він одна з небагатьох основних криптовалют, які знизилися з початку 2024 року.

Додатково, графік на 12 місяців показує довготривалий депресивний ефект тиску SEC, оскільки, незважаючи на кілька різких, але коротких ралі, токен залишається лише на 1.66% вище ціни, яка була 52 тижні тому.

Увага: Вміст на цьому сайті не слід розглядати як інвестиційні поради. Інвестування—це спекуляція. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть