Токенізація облігацій США: Ефір уперед.

Токенізація облігацій США: Ефір уперед.

Ефір ламає позначку у 1 мільярда доларів у токенізованих облігаціях США

Ефір тепер є інфраструктурою для понад 1 мільярда доларів у токенізованих облігаціях США і домінує майже на 71% ринкової частки в цьому секторі блокчейну, за даними платформи реальних активів (RWA) RWA.xyz.

Ця цифра в основному підтримується Фондом цифрової ліквідності інституційних доларів BlackRock (BUIDL), який токенізував понад 473 мільйони доларів у облігаціях США з початку березня, і наразі домінує майже на 33% ринку. Хоча у BUIDL всього 13 акціонерів, фонд зарезервований для кваліфікованих інституційних інвесторів, з мінімальним вимогам до інвестицій у розмірі 5 мільйонів доларів.

Підпис

Sapphire

Фонд короткострокових облігацій уряду США від Ondo йде другим за ініціативою токенізації на базі Ethereum, успішно представивши 156 мільйонів доларів реальних активів у цифровому форматі. Більше того, фонд токенізованих доларових доходів, також випущений Ondo, додає ще 95 мільйонів доларів в домінування Ethereum у цьому секторі.

Крім того, інші значущі ініціативи токенізації облігацій США включають фонд короткострокових валютних цінних паперів Superstate, Жетон короткострокових доходів Hashnote та Жетон коштів короткострокових облігацій Matrixdock, показуючи токенізовані обсяги 92,4 мільйона, 62,5 мільйона і 39,6 мільйона доларів відповідно.

Найближчим конкурентом Ethereum в категорії інфраструктури є Stellar і його 354,8 мільйона доларів у токенізованих урядових цінних паперах США. Більшість цього обсягу припадає на Franklin OnChain U.S. Government Money Fund від Franklin Templeton, в якому більше 348 мільйонів доларів у токенізованих акціях. Крім того, WisdomTree додає до цього розміру стабільний 5,5 мільйона доларів за програмою Government Money Market Digital Fund.

Цікаво, що кількість токенізованих облігацій США зросла на 9,3% за останні 30 днів, за даними RWA.xyz. Пакет з 1,785 власників збільшився до 1,952 на 28 травня. Щорічний приріст був ще більш вражаючим, оскільки кількість власників зросла з 449, зареєструвавши зростання на 334%.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть