Токенізація на $100 млн RWA: Blocksquare та Oceanpoint v0.5

Токенізація на $100 млн RWA: Blocksquare та Oceanpoint v0.5

Blocksquare досягла токенізації на суму $100M RWA, співпадаючи з випуском запускачника

Протокол токенізації RWA, Blocksquare, cьогодні розкрив, що на суму $100 мільйонів були токенізовані активи. Це оголошення співпадає з запуском запускачнику Blocksquare, Oceanpoint v0.5.

Видатний досягнутий рівень токенізації на суму $100 мільйонів в нерухомості на її платформі включає 118 відмінних властивостей, від квартир до ресторанів, паркомісць, готелів і медичних закладів, розподілених по більш ніж 21 країні.

Як показує перша нотаріальна дія про токенізацію нерухомості на земельному реєстрі ЄС, успіх Blocksquare може бути приписаний його правовій структурі. З цим досягненням, безпечні онлайн-операції стають можливими, установлюючи новий всесвітній стандарт і підкреслюючи присвяченість Blocksquare безпеці та інноваціям в просторі токенізації нерухомості.

Крім того, Blocksquare представляє Oceanpoint v0.5, свій DeFi запускачник. Тепер, вже оперативні, запускачник допомагає стартапам, спрямованим на токенізацію нерухомості, розпочати розвиток.

Екосистему DeFi Oceanpoint підтримує утилітарний токен Blocksquare, BST, який також може бути застосований на стекання та конвертування у sBST, управлінський токен. Тепер члени спільноти можуть заробляти стимули, підтримуючи майбутніх операторів ринку токенізації цими токенами. Завдяки цій ініціативі, стартапи можуть отримати SaaS-рішення Blocksquare зі знижкою до 100%, що полегшує та ефективніше для них розвивати та розширювати свої бізнеси.

Торгові пули надають членам спільноти та операторам ринку простіший спосіб взаємодії та розвитку в екосистемі.

Денис Петровчич, співзасновник та генеральний директор Blocksquare, заявив:

“Понад $100M в нерухомих активах в 21 країні по всьому світу є чітким сигналом для галузі, що токенізація РВА, такої як нерухомість, має величезну цінність для створення моста для інвестування в традиційні активи. Разом наша динамічна команда, присвячені партнери ринку та візіонерська спільнота власників BST, підтримують революцію в нерухомості, через демократизоване інвестування.”

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть