Прогнози росту XRP на 182% до $1.5

Прогнози росту XRP на 182% до $1.5

Топовий аналітик розкриває два сценарії, при яких XRP може зрости на 182% до $1.5

Видатний крипто аналітик EGRAG зазначає, як XRP може зрости на 182% у найближчі тижні, щоб повернутися до ціни $1.5.

Аналіз припадає на час поновлення бикового настрою на крипторинку, хоча XRP відстає на момент звіту. Зокрема, XRP торгується на рівні $0.531 з майже жодною позитивною зміною за останній день і тиждень.

Тим часом EGRAG підкреслив свою впевненість в тому, що XRP прорветься через цінові межі, не бачені за останні кілька місяців. У своєму оновленні аналітик проаналізував симетричні формації трикутників на історичному графіку XRP, зосереджуючи увагу на трикутнику, сформованому останніми ціновими діями.

Зокрема, апекс цього трикутника відповідає піку XRP в липні 2023 року у розмірі $0.93, тоді як його база співпадає зі зниженням до діапазону $0.4. На основі формації він виокремив два сценарії, які можуть зіграти найближчим часом після вихіду зі спадної тенденції.

#XRP Aверийна лінія (ОНОВЛЕННЯ):

Цей пост поділений на дві захопливі секції:

Секція 1: Вибух 💥

Вибій `Білого Трикутника` ідеально вирівнюється зі нашими попередніми графіками та рівнями Фібоначчі 0.702 - 0.786. Розрахунковий рух очікується між $1.2 - $1.5.

Кейс 1: XRP до $1.5 за тижні

Зокрема, EGRAG передбачає `вимірюваний рух`, який допомагає XRP дійти до цілей між $1.2 та $1.5. З урахуванням того, що XRP торгується приблизно за $0.531, цей аналіз вказує на майбутній зріст цін на 182%.

В той же час аналітик зауважив, що повернення XRP в канал від $0.7 до $0.75 в кінцевому підсумку підтвердить ціль вибуху до $1.5. Паралельно EGRAG висловив впевненість, що цей прогнозований вибух відбудеться протягом найближчих тижнів.

Тим не менш, аналітик визнав, що можливий перевірочний тест рівня вибуху, вказуючи, що XRP може пережити спад або зіткнутися з додатковим опором перед очікуваним зростанням. Незважаючи на це, він підтверджує, що значне зростання XRP неминуче, засвідчуючи свою ціль з подвійними цифрами.

Кейс 2: XRP до $0.68

Щодо другого сценарію, який може відбутися з симетричної формації трикутника, EGRAG врахував донижчі ціни, які XRP встановила за останні десять місяців. За його словами, XRP виявилася стійкою, `тримаючи позицію як профі`.

У цьому сценарії аналітик вказав на критичний рівень опори у розмірі $0.577, який XRP повинна перебороти. Хоча межа $0.5 виступає як важлива підтримка, він визначив $0.6799 як точку вибуху.

Зауважимо, що останнє оновлення EGRAG узгоджується з його постійним аналізом XRP під тим, що він називає `аутентичною лінією прокидання`.

Хоча він визначає оптимістичну ціль в $1.5 на основі недавнього симетричного трикутника, його аналіз більш обширної формації трикутника вказує на ще більший діапазон цін XRP від $5.89 до $7.5.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть