Криптовалютний трейдер зробив 657 000 доларів за 5 годин

Криптовалютний трейдер зробив 657 000 доларів за 5 годин

Трейдер криптовалют перетворив 800 доларів на 657 000 доларів за 5 годин

З постійним зростанням і розвитком індустрії криптовалют, вона довела себе як прибуткове середовище, учасником якого нещодавно був один трейдер криптовалют, який перетворив всього лише 800 доларів на дивовижну суму в 657 000 доларів всього за кілька годин.

Зокрема, цей конкретний інвестор продав 5,14 токенів Solana (SOL) на суму $861, з якої вони придбали 86,55 мільйонів токенів Mother Iggy (MOTHER) або 8,66% від її загального обсягу, потім продали 80,41 мільйонів MOTHER за 3 035,5 SOL ($509 000), згідно з спостереженнями Lookonchain у дописі X від 29 травня.

Крім того, аналітик блокчейну вказав на те, що сказаний трейдер криптовалют тепер мав залишилося 6,14 мільйонів MOTHER, вартістю $148 000, і що вони `торгували майже 700 монетами перед тим, як купляти MOTHER і програли, з виграшем менше 25%`, додаючи, що `вони не можуть бути інсайдером`.

Аналіз цін на MOTHER

Тим часом, мем-монета Mother Iggy, менш відоме і дуже недавнє доповнення до індустрії криптовалют на ланцюжку Solana, на момент публікації обмінювалася за ціною $0,01959, зафіксувавши наростаючу вигоду 0,20% з моменту запуску, згідно з останніми даними з графіку, отриманих Finbold з CoinMarketCap 29 травня.

Необхідно відзначити, що веб-сайт токена, зазначеного на CoinMarketCap, веде до профілю X IGGY AZALEA, який існує з червня 2010 року, має близько 7,6 мільйона підписників і асоціюється з популярною австралійською реперкою і моделлю, оскільки сказаний профіль X містить кілька мемів, що посилаються на неї.

Ураховуючи всі обставини, уважне і ретельно сплановане вкладення, а також проведення детальних досліджень і відслідковування всіх відповідних подій, пов`язаних з активами у питанні, може приносити значний прибуток в секторі криптовалют, як це довів вищезазначений трейдер криптовалют.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал перебуває під загрозою.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть