Прогноз цін на SHIB: реакція керівника Shiba Inu

Прогноз цін на SHIB: реакція керівника Shiba Inu

Реакція керівника Shiba Inu на прогнози ринку SHIB та стратегію покупок

Керівник розробки Shiba Inu Шитоші Кусама реагує на стратегію покупки SHIB, яку розкрив один з найперших прихильників Bitcoin.

Давінчі Джеремі, прихильник Bitcoin, залишається бойовим стосовно Shiba Inu, оскільки його підтримка для криптовалюти з каніними темами продовжується в умовах поточної реальності ринку. Відомий своїм впливовим відео на YouTube в травні 2013 року, де він закликав своїх послідовників купувати хоча б $1 вартість Bitcoin, Джеремі недавно звернув увагу на Shiba Inu, висловлюючи схожі заклики.

Crypto Basic звернуло увагу на декілька його заяв, в яких він закликав інвесторів придбати деякі токени Shiba Inu. Давінчі просував Shiba Inu в січні, серпні і жовтні минулого року. Цього року він також звернув увагу громадськості на SHIB в січні, закликаючи інвесторів `купувати Shiba Inu`. Bitcoin OG розкриває стратегію покупки SHIB

Цікаво, що останній заклик до дії Давінчі набуває іншої форми, коли ранній прихильник Bitcoin обговорює стратегію покупки, яку учасники ринку можуть використовувати, щоб увійти на ринок Shiba Inu. У недавньому відео він підкреслив, що SHIB вже підскочив і приносив прибуток, але здається, що йде вниз.

У цьому заяві Давінчі звернувся до значного зростання ціни Shiba Inu з лютого по березень цього року. SHIB стрибнув з $0,00000967 26 лютого до місцевого піку $0,00004567 5 березня, позначивши 372% зростання за тиждень. З цим підйомом $10,000 в SHIB стрибнув до вартості $47,228, приносячи прибуток понад $37,000.

Давінчі посилається на це вражаюче співвідношення прибутку, але підтверджує, що Shiba Inu зараз почав знімати з себе виграші, здобуті в попередньому підйомі. Цікаво, що інтернет-особистість представила діаграму, яка вказує на те, що Shiba Inu торгується в межах низхідного паралельного каналу в умовах поточної корекції.

За словами Давінчі, виход з цього каналу призведе до ще одного вразливого стрибка цін. Він зауважив, що такий вилив може статися, коли Shiba Inu завоює територію цін $0,000025 або $0,00003. Його початкова ціль для цього - це зона $0,00006, на яку також звернув увагу ринковий аналітик SHIB Knight.

Діаграма від Давінчі Джеремі вказує на стратегію покупки нижче територій цін $0,000025 та $0,00003. Лідер розробки Shiba Inu відреагував на останнє розкриття мемом з Драгонбол, висловлюючи підтримку.

Зазначимо, що Shiba Inu вже пробив $0,000025 вартісний поріг. Це порушення відбулося на тлі недавнього взлету, який призвів до стрибка на 17% за три дні. SHIB наразі зіткнувся із корекцією після досягнення $0,00002945 сьогодні в спробі записати вибивання вище $0,00003.

За поточної ціни $0,00002753 Shiba Inu все ще знаходиться під ключовим рівнем $0,00003. Таким чином, учасникам ринку, які хочуть увійти на ринок, все ще є можливість накласти більше токенів на привабливому рівні входу. Проте це не повинно слугувати інвестиційним порадам, оскільки SHIB може не записати стільки ралі, як прогнозувалося.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть