Надходження до криптовалютних продуктів перевищили $1 млрд за тиждень

Надходження до криптовалютних продуктів перевищили $1 млрд за тиждень

Продукти інвестування в криптовалюту отримали понад $1,05 мільярда припливів протягом останнього тижня, причому продукти Bitcoin (BTC) отримали $1,012 мільярда, а продукти, спрямовані на Ethereum, отримали $35,5 мільйона припливів.

Згідно з останнім звітом CoinShares про припливи цифрових активів, інші альткоїніві продукти інвестицій отримали припливи, при цьому продукти Solana (SOL) виділяються після отримання $8 мільйонів припливів, що призвело до загальних припливів за цей рік в розмірі $29 мільйонів, оскільки інвестори продовжують ставити на цю платформу управління смарт-контрактами.

Litecoin, XRP і Chainlink також отримали припливи, тоді як продукти, які акцентують увагу на Binance’s BNB, Cardano’s ADA і на декількох криптовалютіві, отримали невеликі відтоки, при цьому продукти Cardano виділяються тим, що було виведено $1,2 мільйона з цих продуктів, зведено загальні припливи за цей рік до всього лише $8 мільйонів.

Тим часом, продукти по короткій позиції на флагманську криптовалюту Bitcoin отримали відтоки в розмірі $4,3 мільйона. Ці припливи відбулися невдовзі після того, як Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) схвалила заявки від великих фондових бірж на включення біржових фондів (ETF) на обмін спот Ether, відкриваючи шлях для початку торгів цими продуктами пізніше цього року.

Схвалення SEC було зустрінуто з оптимізмом у криптовалютному просторі, і ціна на ETH раптово зросла на близько 20% протягом дня після того, як було оголошено рішення, тоді як загальний ринок криптовалют додав понад $200 мільярдів до своєї ринкової капіталізації.

Затвердження відмічає значний зміст для SEC, яка історично була обережною щодо криптовалют та вивчала, чи слід вважати другу за розміром криптовалюту товаром чи цінністю.

Хоча заявки на біржі були схвалені, окремі емітенти ETF, включаючи VanEck, ARK Investments і BlackRock, все ще потребують одобрення SEC для підтвердження їх реєстраційних заявок, перш ніж можуть розпочати торгівлю.

Після недавньої корекції ціна Ethereum зараз зросла приблизно на 1,8% за останній тиждень і зараз торгується на рівні $3,855, тоді як BTC знизився більше, ніж на 2,3% протягом того ж періоду, оскільки в даний момент торгується на рівні приблизно $68,200.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть