Зріст Щоденного Обсягу Платежів на XRP Ledger на 350%

Зріст Щоденного Обсягу Платежів на XRP Ledger на 350%

XRP Ledger Щоденний Обсяг Платежів Стрімко Зросло на 350%, Сягнувши 2 Мільйони Транзакцій

Як відзначає останній звіт Messari, XRP Ledger (XRPL) показав помітний прогрес протягом першого кварталу 2024 року. Децентралізований публічний блокчейн, який сприяє переказу XRP, фіатних валют та інших цифрових активів, продемонстрував значну активність. Сповільнюється Швидкість Вибуху XRP Ledger.

Під час Q1 2024 року, XRP, власний токен XRPL, закріпив свою позицію шостої за розміром криптовалютою за капіталізацією ринку, досягнувши $34,1 мільярда (наразі $29 млн). Незважаючи на невелике зменшення ціни, колообігова ринкова капіталізація XRP відзначила зростання на 1,3% за квартал (QoQ).

XRPL використовує дефляційний механізм шляхом систематичного знищення транзакційних витрат. Цей процес знижує загальний обсяг XRP, який становить 100 мільярдів токенів.

З моменту створення XRP Ledger було знищено приблизно 12 мільйонів XRP. Однак низьку швидкість вибуху під час Q1 можна пояснити відносно низькими транзакційними витратами мережі (менше ніж $0,002 за транзакцію).

Додатково, 1 мільярд XRP щомісяця вивільняється з блокування на користь Ripple, причому усі невикористані токени розміщуються в нових договорах блокування. Ця тенденція буде продовжуватися до тогож моменту, коли залишок приблизно 45 мільярдів XRP стане ліквідним; у цей момент дефляційний тиск від знищених витрат стане головним змінюваним фактором у постачанні.

І хоч ціна XRP зменшилася незначно на 0,1% QoQ, відстаючи від загального зростання крипторинку на 63,0%, вона зросла на 14,8% від року до року (YoY). Транзакції, Спонукані Інскрипціями, Підтримують Щоденні Платежі XRPL.

У звіті відзначено, що дохід в XRPL вимірюється як загальні збори, зібрані мережею, які подальше вибухають, сприяючи перерозподілу багатства від витратників транзакційних витрат власникам XRP. Активність мережі показала значний ріст, з активними адресами та транзакціями, які збільшилися на 37% та 113% QoQ відповідно.

Значна частина транзакційної активності на XRPL виросла з інскрипцій, типу транзакції, популяризованої на початку 2023 року. Понад 30 мільйонів транзакцій були відправлені на одну акаунт від приблизно 45 000 акаунтів, задіяних в інскрипціях.

За даними Messari, інскрипції, легалізовані XRP Script, відіграли важливу роль у тому, що підтримали зростання щоденних платежів, які стрибнули на 350% QoQ до 2 мільйонів транзакцій.

На останній момент, XRP оцінюється в $0,5279, що на 2,5% менше за останні 24 години та на 3,5% менше за останні сім днів, що відповідає загальній тенденції ринку.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть