Ціна криптовалюти Celestia (TIA) зростає на 15%

Ціна криптовалюти Celestia (TIA) зростає на 15%

Celestia (TIA) зростає на 15%, щоб перевищити ключовий рівень: Чи буде наступним ATH?

Ціна Celestia (TIA) торгується на північ сьогодні, так як настрій навколо модулярного блокчейну отримує свіжий поштовх.

У вівторок TIA досягла внутрішньоденного максимуму у $11.00, піднявшись більше ніж на 15% за останні 24 години. Зростання призвело до того, що TIA піднялась з мінімумів у $8.00, досягнутих 15 травня, і зараз зросла на 10% на тижневому графіку часу.

Багато з сьогоднішніх зростань стались через поточне зростання настроїв на ринку криптовалют, оскільки аналітики передбачають потенційний рух на альтсізон.

Також передбачається позитивний вигляд перед Consensus 2024, що починається 29 травня.

Співзасновник Celestia Джон Адлер візьме участь у неформальній розмові про модулярний розвиток. Адлер також обговорить з Остіном Федерою з Solana тему Монолітичний проти Модулярного.

Інтерес до Celestia, ймовірно, збільшиться перед довгоочікуваним Modular Summit 3.0, запланованим на 11-13 липня у Брюсселі.

Наразі розробки понад 80 модулярних проектів свідчать про зростаючу галузь, у якій Celestia виступає ключовим гравцем.

Запуск тестового мережі Starknet для додаткового Kakarot zkEVM, побудова Witness Chain верхньовиявленого об`єднавчого шару за допомогою Polygon CDK від Chain Print і запуск Chain Abstraction від Particle Network на Berachain - деякі з останніх подій та рухів в секторі.

Читайте далі: Polychain і Binance Labs інвестують у Celestia рідке засилення мілкій Шлях Celestia (TIA) прогноз ціни

Хоча ціна TIA залишається у спадній тенденції з часу відхилу від історичного максимуму в $20.85, досягнутого в лютому, довкола неї росте оптимізм.

Криптовалюта зросла на 15% на момент написання вівторка, розташовуючись як один з лідерів на ринку. Дані показують, що обсяг торгів за 24 години зріс більш ніж на 245% до $232 мільйонів, при ринковій капіталізації на рівні $1.9 мільярда.

Тим часом відкритий інтерес до TIA зріс на 24% за 24 години до понад $138 мільйонів, що свідчить про можливу волатильність ціни для Celestia.

Якщо бики утримають $10, рішучий вибух вище рівня $11.5-12.5 може дозволити бикам націлювати на $15, а потім $20. З іншого боку, найближча підтримка може бути на рівні $8.76.

Статтю було перенесено з Invezz

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть