Ефіреумська служба імен (ENS) зросла майже на 79%: аналіз та прогноз

Ефіреумська служба імен (ENS) зросла майже на 79%: аналіз та прогноз

Ефіреумська служба імен (ENS) торгується вище ключових рухливих середніх, що свідчить про буліш на щоденному графіку.

ENS криптовалюта піднялась майже на 79% на цьому тижні, що свідчить про активність покупців на криптовалютному ринку.

ENS торгує в зоні буліш вище важливих рівнів ЕМА. Криптовалюта стрімко зросла майже на 79,37% на минулому тижні, показуючи активність покупців. Більше того, аналітики позитивно налаштовані щодо цієї криптовалюти.

На діаграмі цін Ефіреумської служби імен видно, що ціна наближається до значного рівня опори. Торговий обсяг зрос у останні дні.

Якщо поточний свічковий графік зможе вийти за межі і утримуватися вище головного рівня підтримки в $25, це може збудити довіру покупців.

Ціна та обсяг торгів Ефіреумської служби імен зросли в останні часи. Обсяг зріс з 36 мільйонів до 356,48 мільйона, а ціна стрімко піднялася з $12 до $25 за місяць.

Дані свідчать про значне збільшення торговельного обсягу та сильну активність ENS протягом минулого тижня.

На даний момент криптовалюта ENS торгується за $2570, що свідчить про зменшення на 0,50% за останні 24 години. Ринкова капіталізація становить $810,107,273 з повністю розведеною ринковою капіталізацією у розмірі $2.65 мільярда. Обсяг торгів за останні 24 години складає $322,00 мільйона.

На момент написання ціни криптовалют ENS торгується вище ключової рухомої середньої за даними технічних індикаторів.

RSI становить 78, сигналізуючи про швидке потрапляння в зону перекупленості. Загалом технічні індикатори вказують на сильну булішову моментум.

Ефіреумська служба імен (ENS) зафіксувала значний зріст ціни, піднявшись майже на 79% протягом тижня та досягнувши рівня в $25. Криптовалюта наразі торгується за $2570 зі зменшенням у 0,50% за останні 24 години. Ринкова капіталізація становить $810,107,273, а повністю розведена ринкова капіталізація - $2.65 мільярда. Обсяг торгів за останні 24 години складає $322,00 мільйона. Технічні індикатори вказують на сильний булішовий моментум, з RSI на рівні 78, що свідчить про потрапляння в зону перекупленості.

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть