Росте ціна VeChain: спекуляції про VET ETF, наближення до рівня опору.

Росте ціна VeChain: спекуляції про VET ETF, наближення до рівня опору.

Ціна VeChain росте під час зростання спекуляцій про VET ETF, VET наближається до наступного рівня опору, буліш, якщо прорветься

Внутрішній токен VeChain VET показав значний ріст ціни. Прорив викликаний високими спекуляціями про VET ETF. VET наближається до наступного великого рівня опору, інший прорив буде дуже булішим.

Серед стабільного бічного руху крипторинку багато графіків альткоїнів показують потенціал для масштабного росту цін. Зокрема, сигнали графіків VeChain (VET) показують важливі прориви і підказують про великий ріст цін.

$VET НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДОГОЛОВНО🚀📈

Після ретесту формації #VET стрімко росте!

Ми вже бачимо збільшення понад 5%👀

Чи зробили ви цю угоду на #VeChain ?

Як ми можемо побачити з вищезазначеного поста, один аналітик помітив, що ціна VET стрімко росте. Раптовий прорив був очікуваний раніше того дня, коли відбувся ретест формування і очікувався прорив.

Точно так, як передбачив аналітик, ціна VET вирвалася вгору та зросла більше ніж на 5%. Аналітик зауважує, що ціна VET зростає більше ніж на 5% у цьому русі. У відповідь інші аналітики вважають, що тривалий насос на 5% це ніщо, щоб радіти.

#VeChain $VET наближаючийся рівень опори. Спостерігайте!

Буліш, якщо прорветься!

На це інший аналітик каже, і відзначає важливість насосу. Він каже, що цей насос приводить ціну VET ближче до наступного рівня опори. Якщо ціна VET вирветься з цієї лінії опору, то це дуже булішний знак, якщо прорветься.

VeChain поділився багатьма важливими подіями та досягненнями на своєму шляху до цього часу. Тільки у цьому році проект запустив VeBetterDAO та готується запустити мейннет наступного місяця.

Проект також увійшов у лідери сектору RWA, сталості та привітного до криптореальму. Таким чином, проект представив крипту у дискусії з урядом Великої Британії про новий крипто-позитивний шлях.

Це разом з блочними ініціативами ланцюга постачання та сталості з великими іменами, такими як UFC та Italian Open, безперечно ставить його на вищий рівень. За думкою багатьох аналітиків, це лише питання часу, коли ціна VET перевершить свій попередній ATH.

Додаткове очікування можливого лістингу VET ETF також додало палива до вже високих очікувань масштабного ралі ціни VET. Чи перевершить ціна VET свій попередній ATH і перевершить $1, і чи зробить вона це до або після схвалення ETF?

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть