Бонуси за вуглецеві кредити: Цифровий юань у співпраці з Індустріальним банком

Бонуси за вуглецеві кредити: Цифровий юань у співпраці з Індустріальним банком

Основний китайський банк пропонує користувачам цифрового юаня бонуси за вуглецеві кредити

Основний китайський банк, Індустріальний банк, нагороджуватиме користувачів, які використовують цифровий юань, вуглецевими балами у рахунок подальшого поширення централізованої цифрової валюти.

Згідно з CICC Online, банк оголосив, що перевірені користувачі гаманця для цифрових юанів тепер можуть отримувати `особисті бали вуглецевого рахунку`, коли вони використовують його додаток для здійснення покупок за допомогою ЦЦВ. Основний китайський банк: Цифровий юань та зелена фінансова діяльність - це взаємодоповнюються

Клієнти отримуватимуть бали для вуглецевого рахунку, коли вони здійснюватимуть оплати роздрібних торгів через додаток e-CNY.

Вони також можуть отримувати бали, використовуючи токени цифрового юаня для здійснення `покупок фондів та платежів за кредитними картками`.

Кілька китайських банків запустили платформи особистих вуглецевих балів минулого року в намаганні підвищити зелену фінансову діяльність та скоротити викиди.

Програма є частиною обіцянки країни стати вуглецево-нейтральною до 2060 року. Місцеві органи використовують програму для нагородження комутаторів за використання громадського транспорту замість автомобілів.

Громадяни також можуть отримувати бали, приєднуючись до акцій по висадці дерев та збору вторинної сировини.

Вони потім можуть обмінювати ці бали на передоплачені кредитні картки для подорожей та купони для покупок. Представник відділу цифрового юаню в Індустріальному банку сказав:

`Гаманці цифрових RMB та вуглецеві рахунки сприяють інноваційному розвитку цифрової та зеленої фінансової діяльності в Китаї. Інтеграція [зеленої фінансової діяльності з цифровим юанем] матиме синергетичний ефект. Це допоможе побудувати зелену економіку та нову екосистему цифрового юаню`.

Банк сказав, що йому бажають розширити свої операції з зеленою фінансовою діяльністю та цифровим юанем та додали, що вже розчистив нове поле.

У Фучжоу банк, за його словами, використовував ЦЦВ для забезпечення першості провінції Фуцзянь. Індустріальний банк взяв участь у закупівлі маринованих вуглецевих стійких рибних стійок за допомогою цифрових юанів.

У Сучжоу, тим часом, банк сказав, що видав кредитів на суму приблизно 967 мільйонів доларів США, пов`язаних з зеленою фінансовою діяльністю цифрових юанів. Гонконг дозволяє використання китайського цифрового юаню в місцевих магазинах https://t.co/fAyYXDH2TJ pic.twitter.com/BV0wKaqnOZ

Індустріальний банк каже, що його клієнти відкрили майже 7,3 мільйона цифрових гаманців, які вони використовували для проведення операцій на суму понад 41 мільярда доларів.

Цифровий юань зробив свій офіційний дебют у 2020 році, коли він був запущений у чотирьох містах. Пілотна програма вже розповсюджена на 27 міських міст та провінцій материкового Китаю, крім Гонконгу та Макао.

Індустріальний банк є більшістю державним банком з центром у місті Фучжоу провінції Фуцзянь. У минулому році банк вийшов на 60 місце в списку Forbes Global 2000.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть