Найкращі криптовалюти: ETH, FLOKI, W, WIF, PEPE

Найкращі криптовалюти: ETH, FLOKI, W, WIF, PEPE

Ціновий огляд ринку: ETH, FLOKI, W, WIF, PEPE

Сьогоднішня сесія на ринку спостерігала за тим, як бики взяли під контроль ринки, як видно зі зростання загальної ринкової капіталізації. Загальна капіталізація становила $2,57T на момент публікації, що представляє збільшення на 0,13% за останні 24 години.

Огляд цін Ethereum

Ethereum (ETH) є серед переможців у сесії сьогодні, як видно з рухів його ціни. При детальному аналізі графіків цін Ethereum, ми бачимо, що Ethereum торгується близько верхньої стрічки, що свідчить про його потенційной перекупленості в короткостроковий період. Однак це також може свідчити про сильний восходящий тренд, якщо ціна стоїть біля або вище верхньої стрічки без значних відступів.

З іншого боку, ADX (Середній індекс напрямку): На рівні 21,95, ADX вказує на розвиваючийся тренд, що свідчить про те, що останній вгору момент може мати силу для продовження. На момент публікації ціна Ethereum становила $3 937, збільшившись на 3,4% за останні 24 години.

Огляд цін Floki

Floki (FLOKI) також серед переможців у сесії сьогодні, як видно з рухів його ціни. Глибокий аналіз показує, що щелепа (синя лінія), зуби (червона лінія) та губи (зелена лінія) Алігатора відкриваються та вирівнюються вгору, що свідчить про биковий фазу.

З іншого боку, RSI (Індекс відносної сили): Зараз на рівні 80,05, RSI знаходиться в зоні перекупленості, що свідчить про необхідність обережності, оскільки можливе відступання або консолідація в найближчий час через перекупівлю. На момент публікації ціна Floki становила $0,0002859, збільшившись на 26,7% за останні 24 години.

Огляд цін Wormhole

Wormhole (W) також серед переможців у сесії сьогодні, як видно з рухів його ціни. Глибокий аналіз показує, що ціна Wormhole в даний момент виходить за межі Ічімоку-хмари, що свідчить про зміну бикового тренду в середньостроковому перспективі.

З іншого боку, індикатор Супертренд став зеленим і перейшов нижче ціни, підтверджуючи биковий сигнал, запропонований порушенням над хмарою. На момент публікації ціна Wormhole становила $0,6138, збільшившись на 8,45% за останні 24 години.

Огляд цін Dogwifhat

Як показують рухи цін, Dogwifhat (WIF) був ще одним переможцем у сесії сьогодні. Глибокий аналіз показує, що ціна дії Dogwifhat перебуває вище хмари, що свідчить про биковий настрій. Майбутня хмара також стає зеленою, підтримуючи цей оптимістичний прогноз.

З іншого боку, Woodies CCI перебуває в позитивній зоні, підтверджуючи биковий тренд, виявлений іншими показниками. На момент публікації ціна Dogwifhat становила $3,32, збільшившись на 9,7% за останні 24 години.

Огляд цін Pepe

Pepe (PEPE) все ще серед переможців у сесії сьогодні, як свідчать його рухи цін. Глибокий аналіз показує, що траншея показує вгороджений канал з повагою від цінової дії до середньої лінії. Це свідчить про те, що ціна добре підтримується під час ретрейсментів та має тенденцію гравітовати до середньої лінії після відхилень.

З іншого боку, осцилятор обсягу становить -2,34%, що вказує на незначне зменшення обсягу порівняно з рухомим середнім. На момент публікації ціна Pepe становила $0,00001687, збільшившись на 7,8% за останні 24 години.

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть