Криптовалютне портфоліо Трампа: досягнення та підтримка

Криптовалютне портфоліо Трампа: досягнення та підтримка

Портфоліо криптовалют Дональда Трампа перевищило 10 мільйонів доларів

За даними Arkham Intelligence, колишнє портфоліо президента США Дональда Трампа досягло нової віхи. Його утримання власних активів перевищило 10 мільйонів доларів, в основному через зростання вартості монети $TRUMP, яка тепер торгується по $12,67.

Згідно з останніми даними, Трамп утримує монету $TRUMP на суму $7,34 мільйонів. Ціна активу нещодавно зросла на $1,40, що значно підвищило його портфель.

“Володінням Трампом 10 мільйонів криптовалюти головним чином мотивується зростанням ціни монети $TRUMP, яку Трамп наразі утримує на суму $7,3 мільйона”, - відзначили у Arkham.

Крім того, різноманітний криптовалютний портфель Трампа включає кілька помітних активів. Він володіє 463,35 ETH, що оцінюється приблизно в $1,81 мільйона, і 1 мільйоном токенів MVP на суму $480 590. Крім того, він утримує 20 мільярдів токенів CONAN на суму $312 800. У портфелі також є два записи для BABYTRUMP: 950 000 монет на суму $149 840 і 900 190 монет на суму $7 590. Трамп також володіє 53 1728 монет TRUMP на суму $13 540 і 11 989 USDC на суму $11 990.

Політичне залучення Трампа до криптовалют розкривається за межі особистих інвестицій. Недавно він зробив кілька прокриптових заяв, підкреслюючи, що США повинні бути лідером в цьому розвиваються секторі. Крім того, його предвиборна кампанія почала приймати криптовалютні пожертви в різних цифрових активах, включаючи Bitcoin.

“Я дуже позитивно та відкрито ставлюся до компаній з криптовалютами. Наша країна повинна бути лідером у цій галузі. Тут немає другого місця”, - заявив Трамп.

Ця підтримка криптопромисловості Трампа різко контрастує з адміністрацією президента Джо Байдена, яку він звинувачує в бажанні придушити галузь. На Національній конвенції Лібертаріанської партії у Вашингтоні Трамп пообіцяв захищати право на володіння криптоактивами та запобігати створенню центральної банківської цифрової валюти (CBDC).

“Я підтримую право на володіння самостійно. Я утримаю Елізабет Уоррен та її прихильників подалі від вашого біткоїна”, - додав Трамп.

Прокриптостан Трампа підтримує його перспективи на вибори. Згідно з Polymarket, платформою для передбачень на основі криптоактивів, у нього є 56% шансів на перемогу порівняно з 38% у Байдена. Прийняття кампанією донорськи внесків у цифрових активах є значним кроком, у великому контрасті з підходом поточної адміністрації до криптовалют.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть