Кардано: 3,21 мільярда ADA впливають на ціну

Кардано: 3,21 мільярда ADA впливають на ціну

Кардано: 3,21 мільярда ADA блокують значний рух ціни Cardano

При цікавості криптовалютному ринку, Кардано (ADA) перебуває на критичному перехресті. Значний бар`єр у 3,21 мільярда ADA розташований таким чином, що може значно вплинути на рух цін Cardano. Ця велика кількість монет представляє собою важливий поріг, який повинен бути подоланий для того, щоб Cardano відчув значний рух ціни.

За даними IntoTheBlock, 3,21 мільярда ADA були куплені 202 040 адресами в діапазоні від $0,469 до $0,50 за середньою ціною $0,484.

Значимість цього бар`єру не може бути недооцінена. Колективні дії тих, хто має ці 3,21 мільярда ADA, можуть визначити, чи можливо ціна почне свіжий рух або зустріне опір, який стримає її підйом.

Дія ціни Cardano недавно була у центрі уваги, оскільки ринок шукає ознаки можливого прориву, після того як ціна ADA застоювалася нижче своїх рухомих середніх. ADA піднялася в минулому тижні, досягнувши висоти у $0,51 21 травня, але зіткнулася з опорою. Після цього ADA впала, щоб торгувати в тісному діапазоні. ADA Cardano піднялася на 1,73% в попередні 24 години до $0,466 на момент написання.

Цей зазначений бар`єр може стати випробуванням для биків Cardano. Якщо інвестори, які утримують 3,21 мільярда ADA, вирішать продати, це може призвести до падіння ціни. Зворотно, якщо вони утримують чи купують більше, це може сигналізувати оптимізм і толкати ціну вгору. Вихід цього протистояння між продавальним тиском та попитом на покупку чекають з нетерпінням.

Для Cardano подолання бар`єру у 3,21 мільярда ADA може відкрити шлях для його наступного значного руху, який спрямований на максимум березня у $0,80. Однак шлях може бути неспокійним, оскільки ADA потрібно подолати опори на рівнях $0,537 та $0,683.

Проте, наразі Cardano перебуває на вирішальному перехресті, враховуючи його поточне торгівельне коливання, де 3,21 мільярда ADA мають ключ до його наступного значного руху ціни. Чи цей бар`єр діятиме як відправна дошка або стеля, ще залишається побачити.

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть