Вибух Algorand: Ралі 50%

Chart Whisperer Визначає Вибух Algorand: Готуйтеся До Ралі 50%

Algorand (ALGO), блокчейн-платформа, відома своєю швидкістю транзакцій та енергоефективністю, привернула увагу криптоаналітиків. Популярний аналітик ZAYK Charts виявив потенційну парадигмальну зміну для ALGO, вказавши на вибух ціни на графіку тривалістю 12 годин, який може підштовхнути токен на 40-50% вище.

Algorand: Прорив Бар`єру Опори

Технічний аналіз, сфера, де графічні патерни та індикатори керують рішеннями з інвестування, став популярним інструментом в криптовалютному просторі. ZAYK Charts помітив значний розвиток для ALGO - вибух з трендової лінії на графіку тривалістю 12 годин.

  • Цей рівень опори трендової лінії раніше виступав як стеля для ціни токена. Успішне порушення цієї опори розглядається як бичий сигнал, що вказує на потенційну зміну імпульсу в напрямку зростання ціни.

$ALGO Вибій Трендової Лінії Вже Зроблено, На Графіку 12H📈

Очікується 40-50% Бича Хвиля📈 #ALGO #ALGOUSDT #Algorand #Crypto pic.twitter.com/fY4CCmg38C

— ZAYK Charts (@ZAYKCharts) 25 Травня 2024

Обсяг Говорить Багато

Вибухи самі по собі не завжди є найвизначнішими індикаторами. Щоб підсилити бичиний випадок, ZAYK Charts підкреслює ключовий підтримуючий фактор - збільшений торговельний обсяг.

  • Уявіть стрім у торговельній активності як переповнену фондову біржу. У контексті криптовалют вищий обсяг під час вибуху вказує на зростання купівельного тиску від інвесторів, додатково підсилюючи ймовірність стійкого зростання цін.

Технічний Арсенал Вступає В Ігру

ZAYK Charts не зупиняється на вибуху та обсязі. Аналітик розглядає глибше, цитуючи позитивні моментальні осцилятори як додаткові докази потенційної бичої хвилі ALGO.

Моментальні осцилятори - це технічні індикатори, які вимірюють швидкість та силу рухів цін. Позитивні показники на цих осциляторах вказують на те, що поточний тренд має достатньо сили, щоб продовжувати тиск на зростання цін.

Хоча технічний аналіз малює рожеву картину для ALGO, важливо пам`ятати про вбудовану волатильність криптовалютного ринку. На відміну від традиційних активів з встановленими регуляціями та базовими фундаментальними, ціни криптовалют можуть бути вплинуті більш широким спектром факторів, включаючи новини, соціальний настрій у соцмережах та навіть твіти знаменитостей.

Погляд На Екосистему Algorand

Технічний аналіз надає цінні уявлення, але він не повинен бути єдиним фактором, що визначає інвестиційні рішення. Інвесторам також слід розглядати загальне здоров`я та розвиток екосистеми Algorand. Чи є активний розвиток на платформі? Чи є які-небудь майбутні партнерства або запуски продуктів, які можуть підвищити прийняття та попит на токени ALGO?

Майбутнє ALGO: Піднятий Високо Чи Закріплений Реальністю?

Наступні дні будуть вирішальними для ALGO. Якщо токен зможе зберегти свій імпульс та встановиться вище порушеної рівномірної рівнини, передбачене 40-50% зростання цін може стати реальністю. Однак, якщо бики втрачають енергію і ціна падає назад, історія про вибух може швидко бути забута.

Зображення від Forkast News, графік від TradingView

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть