Прогноз події «Consensus»: готуйтеся до бикових прогнозів криптовалют

Прогноз події «Consensus»: готуйтеся до бикових прогнозів криптовалют

Прогноз події «Consensus»: готуйтеся до бикових прогнозів криптовалют

Індекс страху та жадібності криптовалют перейшов у зелений колір на цьому тижні, оскільки більшість цифрових монет відновилися. Ціна біткоїна залишається вище $68,000, тоді як Ethereum наближається до психологічного рівня $4,000. Мемокоїни, такі як Bonk, Pepe та Floki, вибухнули цими днями, з Pepe, яка наразі перебуває на своєму історичному максимумі. Прогноз події «Consensus»

Найбільший каталізатор для криптовалют стане цьоготижнева подія «Consensus» у Остіні, Техас, де збереться багато експертів галузі.

Роберт Ф. Кеннеді-молодший, кандидат у президенти США, буде одним з ключових спікерів. Інші виконавці, на яких варто звернути увагу, - це Сергій Назаров, співзасновник Chainlink, Дженні Джонсон, генеральний директор Franklin Templeton, Кеті Вуд з Ark Invest та Майк Новограц з Galaxy Digital.

Інші важливі спікери будуть Гестер Пірс, відомий член Комісії з цінних паперів та бірж (SEC), Брэд Гарлингхаус з Ripple та Руне Крістенсон з MakerDAO.

Більшість компаній у галузі блокчейну, такі як BitGo, Stellar, Circle, Stacks, Rootstock та OKX, стали спонсорами події.

Подія «Consensus» відбувається в час, коли більшість криптовалют почувається добре. Біткоїн недавно стрибнув до рекордних висот у $73,800, тоді як Ethereum наближається до $4,000. Інші токени, такі як Arweave, Core та Uniswap, також нещодавно зросли.

Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) затвердила одинадцять спот-біткоїн-ETF цього року та спот-фонди Ethereum на минулому тижні. Фонди біткоїна наразі утримують понад $50 мільярдів активів, причому iShares Bitcoin ETF (IBIT) має значну частку на ринку.

У той же час SEC продовжує займати конфронтаційний підхід до крипторинку. Недавно вона надіслала Повідомлення про вимогу до популярних компаній, таких як Uniswap та Robinhood. Вона також подала позови проти компаній, таких як Coinbase, Kraken і Binance. Налагодження криптонастроїв у покращенні

Минулі події «Consensus» були популярні серед учасників та криптоінвесторів. У більшості випадків минулі спікери висловили оптимістичні заяви про криптогалузь.

Кеті Вуд все ще вважає, що ціна біткоїна зросте з поточних $68,00 до понад $2 мільйонів у наступні роки.

Майк Новограц також виступав з булішними прогнозами по біткоїну у минулому. Ще недавно він сказав, що `важко передбачити, де ми зупинимося`. Він очікує, що біткоїн стрибне до понад $100k у наступних місяцях.

Проте, вплив «Consensus» на ціни криптовалют суттєво відрізняється від минулого. Якщо раніше цифрові монети, такі як біткоїн та Ether, зростали під час події, то волатильність зменшилася в минулі деякі події.

Пост Прогноз події «Consensus»: готуйтеся до бикових прогнозів криптовалют з`явився спершу на Invezz

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть