Прогноз ціни токена Blur: нове підіймання биків

Прогноз ціни токена Blur: нове підіймання биків

Прогноз ціни BLUR: BLUR вибралися з діапазону, наступний ралі не за горами?

1) Токен BLUR намічає свіжу хвилю биків та провокує рух вгору. 2) Покупці набрали наростаючу моментум та спостерігають за наближаючим биковим ралі.

Токен Blur (BLUR) відскочив від зони попиту у розмірі $0,3300 та розкрив свіжу накопичення биків у останніх сесіях.

Крім того, помічено ознаки реверсу тенденції, токен утримав позначку 100-денного ЕМА. Був помічений вибіг з діапазону, та ціна токену BLUR зросла на понад 35% на цьому тижні.

На момент написання, ціна токену Blur (BLUR) торгувалася на рівні $0,4697 з внутрішньоденним приростом 3.31%, відображаючи биковість на графіку. Має щомісячний коефіцієнт доходності 20,12% та щорічний коефіцієнт доходності 26,20%.

Пара BLUR/BTC становить 0,00000679 BTC, а ринкова капіталізація складає $765.91 мільйонів. Аналітики є биковими та вказують на те, що ціна BLUR може зареєструвати гострий стрибок та незабаром досягне рівня вищого позначення $0,6000. BLUR Зареєстрував Вибіг З Діапазону: Ознаки Вовчої Пастки?

Щоденна діаграма BLUR показує вибіг з діапазону. Він зрос на 30% на цьому тижні. Крім того, покупці набрали наростаючу моментум та спостерігають значний ралі вперед.

Джерело: Santiment

Нещодавно токен вибрався з бар`єра лінії шиї у розмірі $0,4500 після завершення базової формації, досягнувши позначку 100-денного ЕМА.

Крім того, торговий обсяг збільшився на понад 43,27% до $145,95 мільйонів, а загальне значення запасів склало $3 мільярди. Займаючи 111 місце за ринковою капіталізацією, токен BLUR має потенціал виступити краще за інших та стоїть на порозі значного ралі вперед. Помічено Зростання Волатильності Ціни та Зростання Вагового Сентища У цьому тижні, відразу після значного зростання ціни токену, волатильність ціни відзначила скок на понад 22% до 0,025, що свідчить про спекуляції інвесторів.

Джерело: Santiment

Також дані вагового сентища значно зросли на 13,90% до позначки -0,043 та знаходяться близько до середньої лінії. Аналітик @EliZ пояснив у своєму твіті, що токен BLUR спровокував вибіг та готовий до суттєвого стрибка.

$BLUR чіткий стимул для мене pic.twitter.com/CHjsHdMY2k — EliZ (@eliz883) 25 травня 2024 р.

Джерело: X Соціальна Популярність Суттєво Зменшилася Соціальна популярність суттєво знизилася протягом кількох тижнів, і було помічено низький інтерес інвесторів за останні кілька тижнів.

Значення соціальної домінантності знизилось на понад 12% до 0,041%, і було помічено прийнятну участь інвесторів та медіа-звіти на соціальних медіа-платформах.

Джерело: Santiment

Крім того, дані про підписників у Twitter побачили помітне зменшення на понад 11% до 714 та показали значне зменшення в останніх сесіях. Перегляд Даних З Ф`ючерсів OI Після зростання ціни, данный по похідних свідчить про свіжу діяльність на спотворення довгі позицій та вказує на накопичення покупцями.

Джерело: CoinGlass

Дані OI виросли на понад 15,06% до $81,70 мільйона за останні 24 години, свідчачи про бажання інвесторів підняти прибуток.

Свіжа хвиля биків у динаміці цін свідчить про свіже накопичення биків та виходження токену з діапазону рухів.

Найближчі рівні підтримки для токена Blur — $0,4300 та $0,4000, тоді як ключова верхня перешкода складає приблизно $0,4700, за якою слідує $0,5000. Висновок Токен Blur вибрався з діапазону рухів та підняв моментум у минулих сесіях. Крім того, була спровокована свіжа хвиля биків, і токен відскочив від дна.

Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano готовится к параболическому росту до $5, сигналы покупки на графиках. Поддержка от технического анализа и развития сети. Цена сейчас $0.37, рост на 5%. Бычий импульс будет подтвержден при преодолении $1. 🚀📈 #Cardano #ADA
Просмотреть
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть