ETH vs. ADA: Яка криптовалюта краще в 2024 році?

ETH vs. ADA: Яка криптовалюта краще в 2024 році?

ETH vs. ADA: Яка криптовалюта, Cardano чи Ethereum, краще інвестувати у 2024 році?

Ринки отримали великий приріст в ціні Ethereum на цьому тижні на криптовалютних біржах. Що стоїть за цим і які фактори можуть враховувати інвестори для визначення того, чи є Ether чи його друг Cardano кращим варіантом покупки?

1. ETH vs. ADA – Технічний аналіз (ничия)

Вартість Ethereum майже повністю повернулася до свого ATH (всесвітнього максимуму) після зростання цього тижня через шум навколо Ethereum ETF. Для Cardano ще довго досягати того рівня. Це може насправді бути більш биковим для ADA, з більшими вигодами в його ціні залишається.

Недавно затверджений Ethereum ETF розгорне всю мету для інвестування в Ether. Якщо бики піднімуть ціну понад 4000 доларів, ще одне зростання на 12,5% піднесло б ціну ETH до 4500 доларів – близько до попереднього максимуму Ethereum у листопаді 2021 року.

2. ETF на місці Ether – Аналіз регуляторних питань (биковий ETH)

Немає відмовитися. Чарльз Хоскінсон безперечно погодився б: регулятори США схильні вважати Bitcoin і Ethereum краще за Cardano та інші мережі DeFi.

Комісія з цінних паперів і бірж США сказала `так` ф`ючерсним ETF Ethereum у жовтні, показавши, що вона, схоже, не вважає Ether незареєстрованим цінним папером. Однак агенція класифікувала Cardano та інші криптовалюти як незареєстровані цінні папери в позовах проти кількох блоцінкомпаній, ігноруючи Bitcoin і Ether.

3. ADA vs. ETH – Фундаментальний аналіз (ничия)

Фундаментальний аналіз – це вибрана методика інвесторів, які не є загальними дегенератами. Замість технічного аналізу графіків або мемової економіки валют, фундаменталіст дивиться на інвестиційний потенціал і запитує себе, що б зробив автор `Інтелігентний інвестор` Бенджамін Грем, якби був тут?

Грем каже: `Інтелігентний інвестор - реаліст, який продає оптимістам та купує від песимістів. На короткий термін ринок - машина для голосування, а на довгий - весільна терезибіляція.`

4. Cardano vs. Ethereum – Комісії (нічия)

На Cardano є нижчі та більш передбачуваний комісії, але вищі комісії на Ethereum також є функцією, а не обов`язково помилкою. Вони роблять більш дорогу ціну для недобросовісного використання мережі для кіберзлочинності, яка не окупується, тому вона більш безпечна. Великі установи це люблять.

5. Зручність використання – Cardano (ще один баланс)

Для деяких людей у Web3 Ethereum має проблему зручності використання. Він став занадто перенаселеним складним, бюрократичним, влаштованим на верхніх рівнях, що створює додаткову крутизну навчання та потенційні загрози безпеці.

6. Ether vs. Cardano Whales (биковий ADA)

Гаряча група Cardano була дуже биковою для ADA у травні. Вони збільшили утримання валют Cardano на 11% за місяць. Кити мають тенденцію бути розумними грошами з деякими з найбільш вдосконаленими аналітичними характеристиками та ринковими перспективами, щоб знати, що вони роблять, тому це позитивно биково для Cardano.

7. Ethereum vs. Cardano Memes (биковий ETH)

Мем-монети є безумовною перевагою для Ethereum. Хоча у Cardano є мем-монети, жодна з них не є помітною і вони не домінали ринкові капіталізаційні таблиці, як SHIB, PEPE та FLOKI Ethereum.

Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano готовится к параболическому росту до $5, сигналы покупки на графиках. Поддержка от технического анализа и развития сети. Цена сейчас $0.37, рост на 5%. Бычий импульс будет подтвержден при преодолении $1. 🚀📈 #Cardano #ADA
Просмотреть
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть