PEPE: готується до довгострокового стиснення?

PEPE: готується до довгострокового стиснення?

Тривога щодо довгострокового стиснення: Ця криптовалюта може обвалитися на 30% незабаром

Епідемія мем-монет повертається на ринок криптовалют, і криптовалюти, такі як PEPE, показують сигнали переоцінення. Це може передвіщати довгострокове стиснення, як це вказує збільшене відкрите відсоткове співвідношення (OI), високі ставки фінансування та активні ліквідації у напрямку знизу.

Раніше епоху мем-монет відзначив місцевий пік, який посів ринок обвал та значні ліквідації довгострокових позицій. Якщо подібна ситуація повториться, цей клас активів під загрозою страждатиме від ще одного удару, незважаючи на позитивну соціальну активність від впливових осіб.

На момент написання цієї статті, PEPE має 736,69 мільйона доларів у відкритому інтересі, посідаючи п`яте місце на CoinGlass. Ця вартість представляє 11% ринкової капіталізації мем-монети в розмірі 6,39 мільярда доларів, торгується по ціні 0,0000151 долара. На відмітку, що OI PEPE більший за відкритий інтерес до XRP, який має ринкову капіталізацію 29,73 мільярда доларів.

Незважаючи на зниження на 37,82% в 3,07 мільярда доларів обсягу за останні 24 години, відкритий інтерес ринку різко підвищується на 8,85% на мем-монеті.

Ставки фінансування PEPE та потенційне довгострокове стиснення

Зокрема, облікові ставки фінансування на PEPE на консолідованих біржах вказують на відкритий інтерес, зважений на довгострокові позиції. На даний момент трейдери довгострокових позицій платять річну процентну ставку в розмірі 52,66% продавцям PEPE як механізм виправлення дисбалансів по похідних.

Ця висока ставка фінансування може прискорити довготривале стиснення до мем-монети або принаймні підштовхнути трейдерів закрити ці бичачі позиції.

Більше того, карта ліквідації за тиждень показує ймовірну цільову ціну ліквідації в розмірі 0,0000107 долара за токен для левереджних трейдерів PEPE. Таким чином, мем-монета може бути готова до довгострокового стиснення, якщо настрій зміниться зі вгодованого на песимістичний.

Падіння ціни до цієї цільової ціни призведе до втрат у розмірі 30% для трейдерів, які купляють PEPE за поточних рівнів.

Але мем-монета може продовжувати рух вгору, якщо в наступні дні в неї вистачить достатньо капіталу. Трейдери криптовалют та спекулянти повинні розуміти волатильність таких цифрових активів і діяти обережно рухаючись в майбутньому.

Відмова від відповідальності: Зміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano готовится к параболическому росту до $5, сигналы покупки на графиках. Поддержка от технического анализа и развития сети. Цена сейчас $0.37, рост на 5%. Бычий импульс будет подтвержден при преодолении $1. 🚀📈 #Cardano #ADA
Просмотреть
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть