Негативний тиск на Maker: Аналіз та прогноз

Негативний тиск на Maker: Аналіз та прогноз

Maker відступає після прориву: Додаткова корекція в петлі?

Ціна Maker пережила чотириденний спад, втративши 13% своєї ринкової вартості та відмовившись від більшості отриманих після прориву доходів. Сплеск соціального домінування свідчить про зростаючий вплив та прийняття Maker у користувацькій спільноті.

Ціна Maker в останні кілька сесій зазнає сильного продажного тиску, знищуючи більше 13% своєї ринкової вартості. Ширший ринок спостерігав вплив продажу новин після успішного затвердження ETF Ethereum, що поширило збитки.

На момент написання Maker торгувався поблизу $2727 після спостереження гострого падіння через чотири послідовні втрати. Більше того, соціальні метрики, такі як соціальне домінування та соціальний обсяг, зростають, що може допомогти криптовалюті пократи останні збитки.

Давайте проаналізуємо всі точки і спробуємо скласти комплексний прогноз для майбутньої ринкової траєкторії Maker. Збільшення соціальних показників може привернути обсяги припливу

Дані з фінансової аналітичної платформи app.santiment.net вказують на зростаючу траєкторію соціального домінування та обсягів, сигналізуючи про зростаючий інтерес до криптовалюти серед ентузіастів.

Ці метрики оцінюють ступінь обговорення, оцінювання та прагнення криптовалюти у межах її спільноти, відображаючи її популярність, рівень активності та попит. Збільшення соціального залучення може призвести до збільшення торгового обсягу, що може позитивно вплинути на ціну криптовалюти.

Аналіз торгового обсягу вказує на те, що приплив коштів за день становив $107,68 мільйона, позначивши спад на 10,96% порівняно з попереднім днем. Тим часом, співвідношення обсягу до ринкової капіталізації становило 4,2%, що свідчить про відносно низьку волатильність на ринку. Чи може Maker здійснити відновлення?

З технічної точки зору ціна наближається до колишньої лінії підтримки тренду, яка тепер може служити підтримкою для зупинки подальших втрат. Незважаючи на нещодавні гострі впадини, прорив поки не був однозначно відхилений. Однак гостре падіння в останні кілька сесій лякає інвесторів можливим розпадом.

З нижнього боку, вважається, що рівень $2600 є міцною підтримкою. Якщо би бики зуміли утримати цей рівень і виправити ціну на MKR вище $2950, це могло б сигналізувати про кінець ретрейсменту, що потенційно може привести ціну до підйому в бік рівнів $3200 та $3500.

Навпаки, якщо негативний пульс продовжується і ціна опускається нижче $2600, це може бути трактувано як невдача прориву, що потенційно призведе до спуску ціни на тестування рівнів підтримки на $2500 та $2300. Висновок.

Криптовалюта Maker втратила 13% через сильний продажний тиск, погіршений ефектом `продай новини` після затвердження ETF Ethereum. На момент написання MKR торгувався біля $2727. Соціальні метрики зростають, натякаючи на відновлення. Торговий обсяг скоротився на 10,96% до $107,68 мільйона, з показником низької волатильності на рівні 4,2% співвідношення обсягу до ринкової капіталізації.

З технічного погляду Maker наближається до рівня підтримки, що може запобігти подальшим втратам. З нижнього боку, якщо він утримається вище $2600 і прорветься понад $2950, він може піднятися до високих рівнів $3200 та $3500. В іншому випадку, падіння нижче $2600 може призвести до подальшого спаду до рівнів підтримки на $2500 та $2300.

Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano готовится к параболическому росту до $5, сигналы покупки на графиках. Поддержка от технического анализа и развития сети. Цена сейчас $0.37, рост на 5%. Бычий импульс будет подтвержден при преодолении $1. 🚀📈 #Cardano #ADA
Просмотреть
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть