Прогноз великих банків на зниження відсоткових ставок Федеральної Резервної Системи

Прогноз великих банків на зниження відсоткових ставок Федеральної Резервної Системи

21 Величезних Банків Прогнозують Коли та На Якій Сумі Федеральна Резервна Система Знизить Відсоткові Ставки

Після рішення Федеральної Резервної Системи зберігати стабільні відсоткові ставки, багато великих банків США переглянули свої прогнози відсоткових ставок. Ось підсумок їх останніх прогнозів:

Банк Америки передбачає, що перше зниження буде проведено в грудні 2024 року, і загальна знижка на 25 базисних пунктів (BPS) буде здійснена протягом року. Barclays та BNpp поділяють схожі погляди та оцінюють, що перше зниження буде здійснено у вересні та грудні відповідно, і знижка на 25 базисних пунктів буде проведена у 2024 році.

Citigroup очікує ранішню та більшу знижку, оцінюючи, що перше зниження буде зроблено у липні 2024 року, і загальна знижка на 100 базисних пунктів буде здійснена протягом року. У той час як Deutsche Bank передбачає більш консервативну знижку, вона оцінює, що перше зниження буде здійснено в грудні, і загальна знижка на 25 базисних пунктів буде здійснена у 2024 році.

Evercore ISI та Goldman Sachs прогнозують, що перше зниження відсоткової ставки буде здійснено у вересні 2024 року, і загальна знижка на 50 базисних пунктів буде проведена протягом року. HSBC також очікує, що перше зниження буде здійснено у вересні, але загальна знижка на 25 базисних пунктів у 2024 році.

Jefferies та Mizuho вибирають інший підхід та не передбачають жодних знижок до 2025 року. JP Morgan очікує, що перше зниження буде здійснено в липні 2024 року, а загальна знижка на 75 базисних пунктів буде проведена протягом року.

LH Meyer передбачає, що перше зниження буде в грудні 2024 року, і загальна знижка на 25 базисних пунктів буде проведена протягом року. Morgan Stanley очікує, що перше зниження буде проведено у вересні 2024 року, на загальну знижку 75 базисних пунктів протягом року.

MUFG очікує, що перше зниження відбудеться у липні 2024 року й передбачає агресивну знижку на загальну суму 125 базисних пунктів протягом року. Nomura, Oxford Economics, TD Securities та UBS очікують, що перше зниження буде проведено у вересні 2024 року, з загальною знижкою на 50 базисних пунктів протягом року.

RBC передбачає, що перше зниження буде в грудні 2024 року, а загальна знижка на 25 базисних пунктів буде здійснена протягом року. Societe Generale не очікує жодних знижок до 2025 року. Wells Fargo передбачає, що перше зниження відбудеться у вересні 2024 року, і загальна знижка на 50 базисних пунктів буде проведена протягом року.

Це не інвестиційна порада.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть