Криптовалюти SHIB, DOGE, BONK, FLOKI: аналіз цін на 25 травня

Криптовалюти SHIB, DOGE, BONK, FLOKI: аналіз цін на 25 травня

SHIB, DOGE, BONK, FLOKI: Аналіз цін на 25 травня

Згідно з CoinMarketCap, мем-койни переживають відновлення після короткого спаду. Деякі з криптовалют, які беруть участь в цьому відновленні, включають Shiba Inu (SHIB) та Dogecoin (DOGE).

На момент видання матеріалу ціна SHIB зросла на 3,76% за останні 24 години. З іншого боку, DOGE піднявся на 4,95%. Однак інші, як BONK (BONK) та Floki Inu (FLOKI), також не залишились осторонь, оскільки їхні ціни також зросли. Але чи будуть значення продовжувати зростати? Давайте це з`ясуємо. Аналіз ціни SHIB

На момент видання матеріалу SHIB у продажу за $0.00002493. Згідно з 4-годинним графіком SHIB/USD, Обсяг оборотів (OBV) зросла. Збільшення цього показника свідчить про те, що попит на покупку знаходиться на високому рівні.

Припускаючи, що OBV почне падати, це свідчило б про збільшення продажного тиску. З cікросненням Індексу відносної сили (RSI) вище нейтральної зони, SHIB може бути готовий до подальшого підйому. Якщо це станеться, ціна може сягти $0.00002680 за короткий період.

Графік SHIB/USD 4 години (Джерело: TradingView) Аналіз ціни DOGE

Dogecoin проявляв схожий рух на SHIB. На момент видання матеріалу ціна монети була $0.16. Індикації від параболічного SAR показали, що ціна готова рости.

З показника DOGE може піднятися до $0.18 до того, як ринок стане хаотичним в короткостроковому плані. Крім того, Дивовижний осцилятор (AO) був позитивним, що вказує на те, що гальмо може продовжувати свій врочистий шлях, і при цьому вартість може зростати. Проте, якщо ціна підніметься до $0.18, ралі токена може бути відхилений.

Графік DOGE/USD 4 години (Джерело: TradingView) Аналіз ціни BONK

Експоненційний рухомий середній BONK показав биковий перетин, оскільки 9 EMA (синій) був вище 20 EMA (жовтий). Це називається золотим перетином і може передвіщати підвищення ціни для мем-койна.

З того, що видно, ціна BONK може зрости до $0.000035. Також була підтримка на рівні $0.00030, що може забезпечити зростання вартості перед наступною корекцією.

Графік BONK/USD 4 години (Джерело: TradingView) Аналіз ціни FLOKI

На момент видання матеріалу ціна FLOKI складала $0.0023. При цьому конвергенція рухомого середнього MACD була негативною. Таке положення вказує на те, що момент навколо токена був биковим.

Зокрема, 12 EMA (синій) керувався нижче 26 EMA (помаранчевий), що вказувало на те, що трейдери забирали прибуток з останнього підйому.

Графік FLOKI/USD 4 години (Джерело: TradingView)

У цьому випадку ціна токена може знизитися до $0.00019. Однак бикове підтвердження може відправити FLOKI до опору $0.00024.

Відомості: Інформація, представлена в цій статті, носить інформаційний та навчальний характер. Стаття не становить фінансової поради чи ради будь-якого характеру. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується обережно підходити до будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano нацелен на $5, сильный сигнал покупки - аналитика
Cardano готовится к параболическому росту до $5, сигналы покупки на графиках. Поддержка от технического анализа и развития сети. Цена сейчас $0.37, рост на 5%. Бычий импульс будет подтвержден при преодолении $1. 🚀📈 #Cardano #ADA
Просмотреть
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть