Крипто фонди в інвестиціях: огляд першого кварталу

Крипто фонди в інвестиціях: огляд першого кварталу

Farallon Capital Management, Cetera Investment Advisers та BigSur Wealth Management заявили про інвестиції на мільйони доларів у пунктові Bitcoin ETF в першому кварталі.

Farallon Capital, менеджер хедж-фонду з Сан-Франциско, повідомив про інвестицію у Grayscale`s GBTC у розмірі 85.2 мільйонів доларів 24 травня.

Згідно з даними від Fintel, компанія входить до 10 фірм з найбільшими позиціями GBTC.

Незалежний центр управління активами Cetera Investment Advisers розкрив інвестицію у GBTC у розмірі 22.6 мільйонів доларів 24 травня, розмістившись серед 25 фірм з найбільшими позиціями GBTC.

BigSur Wealth Management розкрив інвестицію у BlackRock`s IBIT у розмірі 3.3 мільйона доларів 22 травня, розмістившись серед 80 фірм з найбільшими інвестиціями в IBIT.

Жодна з компаній не розкрила позиції в інших пунктових Bitcoin ETF. Однак Cetera Investment Advisers заявив про збільшення своєї позиції в ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) на 83% проти попереднього кварталу. Перший квартал пунктових BTC ETF

Останні подання описують інвестиції під час першого кварталу, незважаючи на їхню пізню дату подання і додаються до загальних показників галузі за перший квартал.

Незадовго до дедлайну подання 15 травня головний інвестиційний директор Bitwise Метт Хоуган оцінив, що 563 професійних інвестиційних фірми розкрили майно в спотові Bitcoin ETF на суму 3.5 мільярда доларів. 15 травня псевдонімний аналітик Трейдер Т повідомив, що 929 установ інвестували принаймні в один пунктовий Bitcoin ETF.

Великі глобальні банки, включаючи JP Morgan Chase, Wells Fargo, BNP Paribas, Morgan Stanley та BNY Mellon, всі інвестували у пунктові Bitcoin ETF.

Susquehanna, Horizon Kinetics та Morgan Stanley залишаються фірмами з найбільшими позиціями GBTC, тоді як Millennium та Schonfeld Strategic Advisors залишаються фірмами з найбільшими позиціями в IBIT.

У криптосекторі зараз очікується запуск пунктових Ethereum ETF після затвердження подань 19-b4 23 травня. JP Morgan вважає, що фонди запустяться до листопада.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть