Кенія уклала угоду з Marathon Digital Holdings для монетизації недоексплуатованих енергетичних ресурсів

Кенія уклала угоду з Marathon Digital Holdings для монетизації недоексплуатованих енергетичних ресурсів

Кенія уклала угоду з майнером Bitcoin Marathon Digital Holdings для монетизації недоексплуатованих енергетичних ресурсів країни. Це партнерство, оголошене головою Марафону Фредом Тілом X, є значним кроком у напрямку використання зайвої енергії Кенії для майнінгу Bitcoin та технологічного розвитку.

Підписано! Кенія і @MarathonDH підписали історичну угоду щодо монетизації недоексплуатованої енергії по всій Кенії та спільного розвитку технологічних проектів.

`Кенія має особливе місце в історії цифрових валют, оскільки саме тут розташований M-PESA, який у 2007 році був одним із перших способів для людей в Кенії і зараз по всій Африці передавати вартість цифрово, використовуючи кредити мобільних телефонів`, - зазначив Тіл. `Сьогодні десятки мільйонів людей по всій Африці використовують M-PESA для безфіліальних грошових переказів. Марафон пишається тим, що бере участь у наступній фазі.` Документи підписані для партнерства.

Раніше цього місяця Кенія та Marathon Digital Holdings розпочали своє партнерство, президент Вільям Руто підтвердив, що Marathon консультується з Національним скарбництвом та Міністерством енергетики щодо добувництва. Ця співпраця спрямована на використання величезних недоексплуатованих енергетичних ресурсів Кенії та їх монетизацію через майнінг.

Потенціал геотермальної енергії Кенії великий, країна є одним з провідних виробників геотермальної енергії в Африці. Однак значна частина виробленої енергії залишається невикористаною. Партнерство з Marathon Digital Holdings дозволить Кенії перетворити цей зайвий ресурс на цінне джерело, створюючи додаткові доходи та підтримуючи енергоефективність.

Угода передбачає не лише використання невикористаної енергії для майнінгу, але і спільний розвиток технологічних проектів, які можуть приносити користь інфраструктурі та технологічному ландшафту країни.

Президент Руто наголосив на потенційних перевагах їхнього партнерства відомий травні, заявивши, що `Кенія робить бізнес.` Ефективно використовуючи зайву енергію, Кенія може підняти економіку, створити робочі місця та встановити себе як лідера в сфері сталого енергетичного та технологічного розвитку.

`Marathon Digital отримав дозвіл консультуватися з Національним скарбництвом Кенії щодо нашого криптовалютного добування, а також з Міністерством енергетики щодо їх потреб у енергії у зв`язку з криптовалютними видобутками тут, в Кенії,` - заявив президент.

Під час Бізнес-саміту Американської торгово-промислової палати в Найробі, президент Кенії @WilliamsRuto зустрівся з командою MARA, щоб обговорити, як наші цифрові активні центри даних можуть підтримати розвиток енергетики в регіоні та сприяти торговельним відносинами між США та Східною Африкою. Дивіться відео тут:

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть