Прогноз ціни BNB - можливий рейд до $350

Прогноз ціни BNB - можливий рейд до $350

Ціна BNB утримується на виграші над рівнем півоту на рівні $300. Вона демонструє позитивні ознаки і може розгорнутися до зони опору у $350. Ціна BNB рухається вгору понад рівнем опору $300. Ціна зараз торгується навколо $310 та простого рухомого середнього за 100 періодів (4 години). На 4-годинному графіку пари BNB/USD (джерело даних з Binance) формується ключовий спадний канал або биковий прапор з опорою навколо $325. Пара може продовжити рух вверх, якщо буде чіткий рух вище рівнів $315 і $325.

Після значного зростання ціна BNB зіткнулася з опорою навколо зони $340. Ціна розпочала корекцію вниз і недавно протестувала зону $290. Зафіксовано низький рівень навколо $289, і ціна зараз намагається знову піднятися, як Bitcoin і Ethereum.

Пройшов рух вище рівнів $295 і $300. Бики протолкнули ціну понад 50% Фібоначчівського рівня від руху вниз від максимального рівня $332 до мінімуму $289. BNB зараз торгується навколо $310 та простого рухомого середнього за 100 періодів (4 години).

Поточна цінова динаміка є позитивною і сигналізує про більше зростання. Найближча опірна зона навколо рівня $315. Вона близька до 61,8% рівня Фібоначчівського ретрейсменту від руху вниз від максимального рівня $332 до мінімуму $289.

Наступна опора знаходиться навколо рівня $322. Також формується ключовий спадний канал або биковий прапор з опорою навколо $325 на 4-годинному графіку пари BNB/USD. Чіткий рух вище зони $225 може привести до подальшого зростання ціни.

В наведеному випадку ціна BNB може протестувати рівень $340. Закриття вище опори на рівні $340 може встановити темп для більшого зростання до рівня опори в $350. Подальше зростання може вимагати тестування рівня $375. Корекція вниз?

Якщо BNB не зможе пройти опір на рівні $322, вона може розпочати корекцію вниз. Перша підтримка на зниженні знаходиться близько рівня $300.

Наступна основна підтримка знаходиться навколо рівня $292. Головна підтримка розташовується на рівні $288. Якщо ціна пройде підтримку на рівні $288, вона може впасти до рівня підтримки на рівні $262. Подальші втрати можуть спровокувати значне зниження до рівня $250.

Технічні показники

4-годинний MACD - MACD для BNB/USD набуває позитивного імпульсу в биковій зоні.

4-годинний RSI (Індекс відносної сили) - RSI для BNB/USD в даний момент перебуває вище рівня 50.

Основні рівні підтримки

$300, $292 і $288.

Основні рівні опору

$315, $322 і $325.

Відмова: Ця стаття надається виключно для освітніх цілей. Вона не відображає думок NewsBTC щодо купівлі, продажу або утримання будь-яких інвестицій, і, звичайно, інвестування несе ризики. Рекомендується провести власне дослідження перед прийняттям будь-яких інвестиційних рішень. Використовуйте надану інформацію на цьому веб-сайті повністю на свій власний ризик.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть