Mем-койн Бонк (BONK) зростає на 9% після періоду спаду

Mем-койн Бонк (BONK) зростає на 9% після періоду спаду

Бонк (BONK), мем-койн зображуючий собак, побудований на блокчейні Solana, зробив вражаюче відновлення після періоду спаду, підвищившись на 9% протягом останніх 24 годин. Монета, яка була запущена 25 грудня 2022 року як спільнотний проект, має на меті зміцнити екосистему Solana, надаючи різні можливості та використання для своїх власників.

В цілому за останній рік виступ монети Бонк вражає, піднявшись майже на 13 000% і досягнувши максимального значення в $0.00003419 15 грудня 2023 року.

Проте, після досягнення таких висот, монета також зазнала значного корекції, втративши майже 68% за наступні дні, оскільки криптовалютний ринок стикався з волатильністю та невизначеністю. Ринкова капіталізація Бонк також зменшилась до поточних $698 мільйонів.

Однак, здається, Бонк виявляє слабке відновлення, збільшившись на 9% за останні 24 години, торгуючись на рівні $0.00001097 на момент написання цієї статті. Крім того, мем-койн також помітив збільшення обсягу торгів, досягнувши понад $123.96 мільйонів за той самий період. BONK отримує нове внесення до обміну.

В хороших новинах для цього криптовалютного токена, BONK заблокував нове внесення на біржу. Криптовалютна біржа заснована на Британських Віргінських Островах анонсувала, що список токена Bonk (BONK) відбудеться 24 січня 2024 року, зробивши його доступним для торгівлі.

Крім цього, BONK буде включено до ширшої екосистеми 10 криптовалютних бірж BTSE, що дозволить покращити ліквідність та формування цін. Користувачі зможуть торгувати BONK за парою BONK/USDT та BONK/USDC.

Депозити, торгівля та виведення BONK будуть одночасно активовані о 16:00 (сингапурський час) 24 січня 2024 року.

Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
🔥 Ripple прогнозирует достижение $1 с проектом FedNow, трансформирующим платежи. XRP технически готовится к росту, сопротивление на $0.60. Аналитики предсказывают XRP выше $1 в следующие годы. 🚀 #XRP #Ripple #FedNow
Просмотреть