Найпопулярніші колекції токенів NFT на CryptoSlam

Найпопулярніші колекції токенів NFT на CryptoSlam

Колекція Fantasy Top вибилася на перше місце в щоденних продажах непересічних токенів (NFT) CryptoSlam в середу, розміщуючи понад 1 мільйон доларів США вперше на цьому тижні.

Лідируюча колекція Blast мала всього 7467 транзакцій, проведених 2246 унікальними покупцями та 2749 продавцями.

Проте, блокчейн Ethereum перевершив інші платформи в цей же день, з продажами у розмірі 6,25 мільйонів доларів, що на 22,3% менше, ніж попереднього дня – 8,15 мільйонів доларів.

Повертаючись до рейтингів NFT, колекція NodeMonkes Bitcoin посіла друге місце з продажів на суму 908,671 долара, піднявшись із 571,992 долара попереднього дня.

Моцаверс на блокчейні Ethereum зайняла третє місце з продажами на суму 830,873 долара, що вище, ніж попередній день на 193,042 доларі.

Лише для огляду: розподіл безкоштовних $MOCA 🪂🪂🪂

Спільний анонс від @MocaverseNFT x @MOCAFoundation

Уджерік:

  • Мока NFT має 10% від загального розподілу запасів $MOCA (тобто 31,7% в межах всього розподілу мережевих стимулів), і 1/3 буде розблоковано при TGE (деталі будуть розкриті)...

pic.twitter.com/iH290gDnRz — Mocaverse💼🪐 (@MocaverseNFT) May 22, 2024

DMarket від Mythos зайняв четверте місце з щоденних продажів на суму 711,025 доларів, незважаючи на невелике зменшення з 734,617 доларів попереднього дня.

Mad Lads з Solana і The Captainz з Ethereum слідували відразу, розташувавшись на п`ятому та шостому місці відповідно.

Mad Lads зафіксували продажі на суму 613,391 долара з 50 транзакцій, тоді як The Captainz заробили 567,277 доларів з 50 транзакцій також.

Активно продавалася колекція Bored Ape Yacht Club, яка часто представляється в щоденних рейтингах NFT CryptoSlam, розмістилася на сьомому місці з продажами на суму 530,359 доларів лише з 11 транзакцій, що свідчить про цінні активи в межах колекції.

Аватари Guild of Guardians від Immutable, SKGirl від Polygon, та SOL BRC-20 NFTs від Bitcoin завершили топ-десятку, з продажами на суму відповідно 514,252 долара, 301,171 долар та 209,525 доларів.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть