Найпопулярніші колекції токенів NFT на CryptoSlam

Найпопулярніші колекції токенів NFT на CryptoSlam

Колекція Fantasy Top вибилася на перше місце в щоденних продажах непересічних токенів (NFT) CryptoSlam в середу, розміщуючи понад 1 мільйон доларів США вперше на цьому тижні.

Лідируюча колекція Blast мала всього 7467 транзакцій, проведених 2246 унікальними покупцями та 2749 продавцями.

Проте, блокчейн Ethereum перевершив інші платформи в цей же день, з продажами у розмірі 6,25 мільйонів доларів, що на 22,3% менше, ніж попереднього дня – 8,15 мільйонів доларів.

Повертаючись до рейтингів NFT, колекція NodeMonkes Bitcoin посіла друге місце з продажів на суму 908,671 долара, піднявшись із 571,992 долара попереднього дня.

Моцаверс на блокчейні Ethereum зайняла третє місце з продажами на суму 830,873 долара, що вище, ніж попередній день на 193,042 доларі.

Лише для огляду: розподіл безкоштовних $MOCA 🪂🪂🪂

Спільний анонс від @MocaverseNFT x @MOCAFoundation

Уджерік:

  • Мока NFT має 10% від загального розподілу запасів $MOCA (тобто 31,7% в межах всього розподілу мережевих стимулів), і 1/3 буде розблоковано при TGE (деталі будуть розкриті)...

pic.twitter.com/iH290gDnRz — Mocaverse💼🪐 (@MocaverseNFT) May 22, 2024

DMarket від Mythos зайняв четверте місце з щоденних продажів на суму 711,025 доларів, незважаючи на невелике зменшення з 734,617 доларів попереднього дня.

Mad Lads з Solana і The Captainz з Ethereum слідували відразу, розташувавшись на п`ятому та шостому місці відповідно.

Mad Lads зафіксували продажі на суму 613,391 долара з 50 транзакцій, тоді як The Captainz заробили 567,277 доларів з 50 транзакцій також.

Активно продавалася колекція Bored Ape Yacht Club, яка часто представляється в щоденних рейтингах NFT CryptoSlam, розмістилася на сьомому місці з продажами на суму 530,359 доларів лише з 11 транзакцій, що свідчить про цінні активи в межах колекції.

Аватари Guild of Guardians від Immutable, SKGirl від Polygon, та SOL BRC-20 NFTs від Bitcoin завершили топ-десятку, з продажами на суму відповідно 514,252 долара, 301,171 долар та 209,525 доларів.

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути