Наслідування поведінки STHs: метрики для ринку_DECREF

Наслідування поведінки STHs: метрики для ринку_DECREF

Використання Гранульних Метрик для Визначення Місцевих Донизу на Бичому Ринку

Сектор аналізу on-chain був свідком значного розвитку, оскільки Glassnode запускає 28 нових метрик для надання ще детальнішої карти ринку цифрового активу.

Остаточна мета полягає в тому, щоб дозволити короткостроковим і довгостроковим тримачам визначити точний момент для руху та спроби уникнути можливих втрат. Короткострокові і довгострокові тримачі категоризовані в різні розділи, оскільки вони демонструють різні поведінки. Однак, Метрики Розчленування дозволяють використовувати деталі та інтуїтивні уявлення щодо ринку. Однією з потужних функцій є здатність визначити виснаження продавця.

Короткострокові тримачі, також відомі як STHs, є в центрі ринку, оскільки більшість з них є новими учасниками. Вони найбільш схильні до втрат коштів з різних причин, включаючи недопонимання платформи та ринку. Люди часто пояснюють свої втрати під час бичого руху збільшеним ймовірним продажем своїх активів.

Метрики Розчленування допомагають STHs бути більш ефективними у своїх діях. Це дозволяє їм відслідковувати початок тиску з боку неосвоєних втрат та події капітуляції в межах часових рамок від одного дня до понад тижня. Часовий інтервал може скласти більше місяця. Це надає чіткий сигнал потенційних місцевих донизу та реверсій на ринку в подальших періодах.

Процес включає кілька метрик. STH MVRV за віком вимірює нереалізовані прибутки або втрати певного активу. Це допомагає зрозуміти ранні ознаки тиску з боку продавців. За віком, STH SOPR гарантує, що фінансовий тиск, спостережуваний у MVRV, виконується. Принцип негативного балу означає, що STHs капітулюють, продавши частину своїх активів з втратами, сприяючи тиску з боку продавців.

STH Реалізована Втрата за Віком вимірює величину втрат, які вони реалізували. Чим вищі реалізовані значення, тим більший тиск з боку продажів. Це підтверджує періоди виснаження продавців, розглядаючи та кількісно оцінюючи величину реалізованих втрат.

Трейдери можуть використовувати Метрики Розчленування Glassnode по-різному, включаючи вдосконалення часу на ринку, максимізацію стратегічної гнучкості, виявлення місцевих донизу рано та оптимізацію стратегій DCA. З допомогою інформації від метрик, трейдери можуть потенційно здобути конкурентну перевагу на ринку. Це може сприяти розробці більш стратегічних та прибуткових рішень.

Важливо зауважити, що, хоча увага зосереджена на короткострокових тримачах, довгострокові тримачі так само можуть мати доступ до Метрик Розчленування для визначення місцевих донизу в бичому ринку. Інформація з кращих сайтів криптодосліджень може надихнути на взаємодію. Остаточно, важливо здобути прибуток від бичого ринку без понесення нереалізованих втрат.

Волатильність ринку сприяє такій поведінці, практично вкладаючи почуття приносити прибутки додому в той час, коли це можна зробити. Очікуються коливання в залишкових місяцях року (2024), але перспектива буліш для кількох токенів, щоб завершити рік на вищому рівні.

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть