Мудрість в купівлі XRP зараз перед великими грошима

Мудрість в купівлі XRP зараз перед великими грошима

Експерт з Wall Street каже, що мудрість полягає в купівлі XRP зараз, перш ніж до гри ввійде великі гроші

Фінансовий експерт з Wall Street Лінда Джонс підтримала ідею того, що купівля XRP зараз, перед очікуваною прибуттям `великих грошей` установ, є мудрим рішенням.

Джонс передала це висловлення нещодавно в програмі X, реагуючи на подкаст, де Джеймс Джей намагався дати власникам XRP причини бути менше розчарованими у руху XRP. Мудрість. 💜 https://t.co/KKyViUGqFM

Оптимальний момент для входу в XRP великих грошей

Джей надав розраду, використовуючи припущений наближення інституційних інвесторів до XRP, вказуючи на те, що це буде в стратегічний момент. Він підтримав свою точку зору, порівнюючи її з ситуацією, яку раніше було помітно у Bitcoin.

Джей відзначив, що великі інвестори у Bitcoin не брали участь у його початкові роки, з 2009 по 2015 рік. Він вказав на те, що значущі гравці, як Майкл Сейлор, почали інвестувати в Bitcoin, коли його вартість перевищила $20 тис.

Компанія Сейлора, MicroStrategy, спостерігала за Bitcoin, коли він був менше $10, але обрала інвестувати на вищих рівнях. За словами Джея, інституційні гравці бачать перевищення порогу вище $20 тис. як підтвердження того, що актив прийшов на зелений світ.

За його словами, `Це не означає, що вони не бачили Bitcoin за $0,51, але вони не хотіли входити і чекати. Те, що вони зробили, те, що більшість людей не могли зробити: вони вступили з рівнем розуміння.`

Тим часом, Джей розглядав майбутнє, де інституції можуть скопіювати свою стратегію з Bitcoin з XRP, чекаючи, коли він стабілізується на високій вартості, як $100, перед тим як визначити його життєздатність. Він запропонував, що в такий момент інституції визнають потребу утримувати XRP, щоб підтримувати його ціну вище $100.

Отже, коментатор аргументує, що після раптового зростання ціни XRP через інституційні покупки, багато будуть шкодувати про те, що не придбали його за поточною низькою ціною приблизно $0,5.

Основну думку спільноти, уявляє, що подібно до стрімкого підйому ціни Bitcoin після інституційних інвестицій, XRP може зазнати схожого траєкторію. Він зауважив, що ті, хто покине ринок XRP забагатоі рано, можуть шкодувати свого рішення навіть після значних прибутків від продажу за $10. Коли прийдуть великі гроші?

В цілому, Джей провів порівняння, щоб підбадьорити власників XRP дивитися на потенційний високий поріг вартості як форму підтвердження та підтвердження. Він підкреслив, що інституційним інвесторам знадвору знадошло близько десятиліття, щоб прийняти Bitcoin. У той самий час він порадив власникам XRP залишатися терплячими з активом, що показував не найкращі результати всього лише шість років. Він закликав їх провести додаткові дослідження, щоб зрозуміти передбачуване майбутнє XRP.

Більше того, Джей стверджував, що прийняття XRP `великими грішми` не потребуватиме десятиліття, як це було з Bitcoin. Він підкреслив ймовірність значного `страху перед пропуском` та жалю серед тих, хто не визнає та не інвестує в потенціал XRP перед тим, як інституційні інвестори піднімуть його вартість.

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть