Токени ШІ криптовалют показали прирости, Nvidia звітує про доходи $26 млрд

Токени ШІ криптовалют показали прирости, Nvidia звітує про доходи $26 млрд

Нвідіа звітує про доходи в Q1 у розмірі $26 мільярдів, токени штучного інтелекту криптовалюти показують кореляційні прирости

Технологічний гігант з виробництва чіпів Nvidia оголосив свої фінансові результати за перше квартал, показуючи рекордний квартальний дохід в розмірі $26 мільярдів, що на 5.5% перевищує ринкові очікування. Компанія також підтвердила, що десятина акцій була розподілена до червня 7, 2024 року. На момент написання, акції Nvidia ($NVDA) зросли на 2.6% після закриття ринку.

Щодо криптовалют, токени, пов`язані з штучним інтелектом, показали помітні прирости, незважаючи на приглушену динаміку ширшого цифрового ринку, за винятком недавніх приростів Ethereum.

Підйом цін на токени ШІ приходить у той момент, коли інвестори готуються до квартального звіту від гіганта з виробництва чіпів Nvidia (NVDA). Звіт Nvidia широко розглядається як грандіозне завершення неймовірно сильного сезону заробітку для великих технологічних компаній.

В майбутньому Nvidia очікує доход в розмірі $28.0 мільярдів для другого кварталу фінансового 2025 року, плюс-мінус 2%. Компанія також оголосила про 150% зростання щоквартального дивіденду.

Декілька великих токенів ШІ дали значні прирости протягом останніх 24 годин, за даними CoinGecko. FET Fetch.ai, RNDR Render, TAO Bittensor та AGIX SingularityNET всі піднялись на 4-5%.

Між тим, токен мережі AIOZ (AIOZ) зріс на 7% після оголошення, що Nvidia включила проект у свій Каталог прискорених додатків, який дозволяє користувачам шукати інструменти та сервіси, побудовані на платформах Nvidia.

Злиття між Fetch.AI, SingularityNET та Ocean Protocol також було схвалено їхніми спільнотами, об`єднуючи $FET, $AGIX та $OCEAN в $ASI з очікуваною загальною вартістю $7.5 мільярдів.

Основний токен Near Protocol (NEAR), мережа рівня-1 (L1), яка звернула на себе увагу, коли її співзасновник виступив на конференції Nvidia раніше цього року, також показав приріст у розмірі 2%. NEAR був найбільш прибутковим активом, який впав на 0.6%, поруч з помірними спадами як у Bitcoin (BTC), так і Ethereum (ETH).

Загальне падіння ринку приходить на хвості шаленого ралі, спричиненого позитивною регулятивною діяльністю в США та падінням облігаційних доходів при полегшенні уявлень про інфляцію. Незважаючи на це, токени, орієнтовані на ШІ, вдалося подолати цю тенденцію та показати прирости.

Звіт про прибуток Nvidia повинен підтвердити ентузіазм навколо штучного інтелекту та можливо запропонувати погляд на майбутнє акцій. Цінні папери компанії зросли на більш як 200% за останні 12 місяців, додаючи приблизно $1.5 трлн. до ринкової вартості. З ринковою капіталізацією $2.3 трлн., вага Nvidia в індексі S&P 500 зросла з 2.2% до понад 5% за останній рік.

Інші технологічні гіганти, такі як Microsoft, Alphabet, Amazon та Apple, вже звітували про міцний приріст доходів, показуючи, що попит на послуги ШІ допомагає збільшувати прибутковість. Ці результати допомогли висунути індекс S&P 500 на історичні максимуми.

Інвестори очікують від Nvidia вражаючих фінансових результатів, оскільки компанія в останні квартали перевищувала прогнози прибутку та продажів щонайменше на 15%. Однак існують деякі облікові призупинення щодо впровадження нового чіпу під назвою Blackwell пізніше в цьому році, що може привести до того, що клієнти сповільнять закупівлю його попередника, поки не буде доступний новий.

Незважаючи на ці облікові призупинення, виконання токенів, які присвячені ШІ, служить свідченням ростучого захоплення оточенням сектору штучного інтелекту та його потенційного впливу на майбутнє технологій та фінансів.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть