PEPE: 175% Ралі триває, чи досягне 200%? Bitcoin втрачає $70,000, Solana на корекції

PEPE: 175% Ралі триває, чи досягне 200%? Bitcoin втрачає $70,000, Solana на корекції

PEPE`s 175% Rally Continues, Will It Reach 200%? Bitcoin (BTC) Loses $70,000 Again, For How Long? Is Solana (SOL) Entering Correction?

PEPE отримав багато ненависті та похвали у минулому. Сумнівний склад власників був великим червоним прапором для мем-активу, який вбивав інерцію, яку він набував на початку 2024 року. Однак, з часом та перерозподілом коштів, PEPE отримав шанс відновитися та використовувати його.

Останнім часом PEPE стрімко зріс на вражаючі 175%. Ймовірною причиною цього ралі є покращення настроїв серед трейдерів та інвесторів. Моментум на PEPE вражає своєю силою, майже кожен опір був перебитий, і невідомо, що може зупинити його, якщо тільки не буде здійснюватися вивід прибутку.

Рухомі середні на графіку дають додаткові відомості. 50-денна рухома середня (синя лінія) перетнула 200-денну рухому середню (оранжева лінія), утворивши `золотий хрест`. Це, як правило, вважається ознакою виростаючого ринку і натякає на продовження поточного тренду. Крім того, обсяг угод був високим, що підсилює буліш настрій.

Рухомі середні наразі пропонують додатковий вигляд. З `золотим хрестом` на місці, булішні власники PEPE можуть почати збільшувати свої позиції, що й може підтягнути його вартість ще більше. Також є обсяг, що створює хорошу основу для ціни.

Індекс відносної сили (RSI) наразі становить 72, що свідчить про те, що PEPE перебуває в області перекуплених активів. Звісно, це може спричинити потенційне зрив, але ймовірно, це не вплине на ситуацію в довгостроковій перспективі, оскільки RSI має звичай скакати і падати досить часто.

Шанси Bitcoin на досягнення ціни у $70,000

Незважаючи на ексатус, Bitcoin не зміг утримати свою вартість вище $70,000. Зараз він опустився нижче цього очікуваного порогу. В даний момент, BTC торгується приблизно на рівні $69,700. Існує завжди шанс на відновлення. Ось чому.

Нещодавно Bitcoin дістався до позначки у $70,000. Він не зміг утриматися на цьому рівні, злившись нижче. Однак є підстави вважати, що він може повернутися.

Дані on-chain: Інформація свідчить про те, що 97% власників BTC отримують прибутки при цій ціновій точці. Це свідчить про те, що багато довгострокових інвесторів вдало фінансово, створюючи фундамент, який може запобігти значним розпродажам.

Концентрація `великих вал`, Концентрація володіння 11% BTC належить великим власникам, відомим як `кити`. Ця менша концентрація допомагає зменшити ризик великої масштабної розпродажу, що може вплинути на ціни у негативному напрямку.

Операційний обсяг: Зазначені значні операції, що перевищують $100K, становлять $93.77 мільярди під час тижня. Ця підвищена активність серед інвесторів є ознакою. Крім того, з обсягами випуску та обміну на рівні приблизно $9.7 мільярдів, вказує на те, що інвестори не поспішають розрахуватися зі своїми утриманками.

Огляд ринку: Загальний вигляд виглядає оптимістичним, підтриманим обнадійливими подіями, такими як можливість затвердження ETF та зростаючий інтерес інвесторів. Bitcoin зазвичай слідує цим патернам, що потенційно може привести його до перевищення позначки у $70,000 знову.

Solana забезпечила $180

Solana залишається одним із найсильніших активів на ринку на даному етапі. `Вбивця Ethereum` масивно просунувся у минулому, залишивши інвесторів у розшаруванні, навіть з SOL на рівні $140. Однак після досягнення $180, прибутковість стрімко зросла, але чи залишиться це так?

Солана може стикатися з фазою корекції. Технічні показники, такі як RSI, наближаються до рівнів перекуплених активів, що свідчить про те, що актив може стояти перед відступом. Крім того, ціна досягла ключового рівня опору, який може спровокувати виведення прибутку серед короткострокових трейдерів.

Фаза корекції очевидно можлива; технічні показники, як RSI, наближаються до рівнів перекуплених активів та ключові опори перебиті, що може спровокувати виведення прибутку, а показники настроїв вказують на підходящу корекцію.

Історичні дані свідчать про те, що Солана пережила стрімкі корекції після значних ралі. Поточна ринкова ситуація, зі своєю власною волатильністю, додає нестабільності. Хоча фундаментальні дані Солани залишаються міцними, а її екосистема продовжує рости, ці фактори не повністю захищають її від короткострокових корекцій ринку.

Якщо Bitcoin та інші основні криптовалюти проявлять слабкість, Солана також може побачити тиск зниження. Взаємозв`язок ринку криптовалюти часто означає, що зниження провідних активів може призвести до корекцій в альткоїнах.

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть