Кращі криптовалюти для покупки: Догвіфхат, Біттензор, Доджкоїн

Кращі криптовалюти для покупки: Догвіфхат, Біттензор, Доджкоїн

Краща криптовалюта для покупки наразі 22 травня - Догвіфхат, Біттензор, Доджкоїн

Незважаючи на багато позитивних новин зі сторони регуляторів США у середу, основні криптовалюти провели більшість сесії, розгортаючи останні прирости, інвестори, які шукають найкращу криптовалюту для покупки зараз, потребують вибору у своїй пошуках близьких до ринку приростів.

  • Біткоїн (BTC) востаннє втратив приблизно 1,5% за останні 24 години і торгується трохи вище $69,000.
  • Натомість, Ефіріум (ETH) востаннє торгувався в середній діапазоні $3,700, а Соліна (SOL) була трохи менше $180.

Крипторинки, особливо ETH та її основні токени екосистеми, залишаються значно вище цього тижня.

Долучником була рішуча позиція SEC, яка зараз, схоже, на межі схвалення біржових фондів ETF Ethereum.

Можливо, 19-4b заявок будуть схвалені вже завтра, відкриваючи шлях для запуску ETF в наступних тижнях/місяцях. Мій найкращий варіант - ми почуємо від SEC близько 16:00 завтра. Для біржових біткоїнів вони вилучали їх о 15:45, деякі інші в минулому були трохи пізніше за 16:00. Все можливо, хоча

Aле головна частина всебічного законодавства про криптовалюти вже здобула біпартитну більшість у Палаті представників США.

Не можна гарантувати, що вона пройде через Сенат та буде схвалена Президентом Байденом.

Але це великий прогрес для криптопромисловості в США. FIT21 проходить Палату 279 - 136 🎉

Демократи, що голосують за цей закон: 71.

Це * велика * кількість обраних демократів, які голосують `безпека` в сучасній SEC, і надсилають повідомлення адміністрації Байдена про те, що `протикриптовий` - це програшна платформа цього року. pic.twitter.com/zmlD1VRQfF

Це важливий крок у напрямку обмеження SEC, яка знаходилася на антикриптовичому захопленні регулюванням.

Це надсилає повідомлення адміністрації Байдена, що їх до цього часу автоматична антикриптова позиція є програшною битвою.

Захопленість прогресом у законодавстві про криптобудущесть США та ETF Ethereum означала, що відпущення хвиль Феду було майже ігноровано.

Зробивши на вуваж, протоколи підкреслили, що політики стурбовані відсутністю прогресу щодо інфляції в 2024 році.

Але це було очевидним вже тижнями внаслідок всіх останніх звернень Феду. Траєкторія ринку на найближчу перспективу ймовірно залишатиметься биковою.

Припускаючи, що майбутні виходні дані США не викличуть страхів стійкої інфляції та не спричинять нового вибривання ставок Фед, траєкторія ринку на найближчу перспективу ймовірно залишиться вгору.

Увага ринку ймовірно залишатиметься на бікових темах, таких як ETF Ethereum та регулювання/політичні та політичні перешкоди США.

Біткоїн може незабаром перевірити щорічні максимуми наближаючись до $74,000. І Єтер буде, ймовірно, незабаром торгуватися понад $4,000.

Обидва можуть бути найкращими криптовалютами для покупки прямо зараз. Біткоїн залишається непереможним королем криптовалют. Тим часом, Ефір також відкриває важливе регуляторне зелене світло, і дуже малоймовірне, що це повністю вже ціноутворено.

Якби це було так, то Ефір також торгувався би на або близько до записних максимумів.

Та за $3,750 він залишається понад 20% нижче від своїх максимумів 2021 року.

Це може швидко змінитися. Децентралізований ринок опцій з прогнозування цін на деривативи ДеФі на ринку Ліра показує ймовірність 20% того, що ETH досягне $5,000 до кінця червня. Щойно в 🚨 Єтереум трейдери на ДеФі платформі Ліра роблять великі ставки, з викликами на амбіційний стрік $5К. Є 20% ймовірність того, що ефір досягне цього максимуму до кінця червня. 📈 #Crypt #DeFi #OptionsTrading

Обидва можуть бути найкращими криптовалютами для покупки зараз. Проте інвестори, які прагнуть ще вищих/швидших приростів, повинні знайти менш відомі альткоїни, що знаходяться вище на шкалі ризику.

Ось деякі сильні виконавці у середу, які можуть бути найкращими криптовалютами для покупки зараз.

Кращі криптовалюти, які можна купити зараз

  • Догвіфхат (WIF) - на 7,6% за 24 години і протидіючи падінню ринку, Догвіфхат (WIF) ставить свій вимоги як найкраща криптовалюта для покупки сьогодні.
  • Подумка (TAO) - Цікава монета штучного інтелекту Подумка (TAO) має непоганий короткостроковий потік, намагаючись повернутися вище основних DMAs.
  • Доджкоїн (DOGE) - Доджкоїн (DOGE) не є особливо сильним виконавцем у середу, але він утворився підйомний трикутник в останні тижні та загрожує биковим проривом.

Перспектива швидких приростів на 40% означає, що Доджкоїн може легко бути найкращою криптовалютою для покупки зараз.

Криптовалюти альтернативи для розгляду

Альткоїни - це чудовий спосіб зробити швидкі прирости в криптосвіті.

Однак більшість згаданих вище монет вже занадто добре встановлені, щоб надати трейдерам прирості понад 10 разів.

Для отримання таких великих прибутків трейдерам потрібно буде вступити в групу ранніх інвесторів на нових монетах з меншими капіталізаціями.

Звісно, це не для слабкодухих.

Тим не менш, для інвесторів з високим рівнем ризику, які шукають підвищену вигоду в своїх портфелях, інвестування в передпродажі може бути потенційно доброю стратегією.

Стартапи Web3 часто продають свій токен за раннім знижком на передпродажах для фінансування розвитку та побудови хайпу.

Однак, з такою кількістю передпродаж, які конкурують за фонди інвесторів, може бути важко знайти точку входу.

Тому аналітики в Cryptonews склали цей список своїх найкращих виборів.

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть