Polkadot: аналіз ціни та майбутні настрої

Polkadot: аналіз ціни та майбутні настрої

DOT Вибухає Вище $7.5, але Слід Слідкувати за Цим Параметром: Аналіз Ціни Polkadot

Нещодавно Polkadot став свідком стрімкого попиту, який привів до зростання ціни, що перевищило його попередній максимум і прорвалося через багатомісячну спадну тенденцію. Ціна зараз наближається до верхньої межі свого діапазону консолідації і знаходиться на межі її перевищення. Технічний Аналіз

Автор: Шаян

Щоденна Діаграма

Детальний аналіз щоденної діаграми Polkadot показує, що після тривалого періоду бокової консолідації новий стрибок попиту підняв ціну. Цей ріст дозволив Polkadot прорватися через кілька ключових рівнів опори, включаючи спадну багатомісячну тенденцію, попередній максимум у розмірі $7.47 та 200-денний рухомий середній.

Зараз ціна наближається до верхньої межі цього довгострокового діапазону і знаходиться на межі його перевищення.

Якщо покупці зможуть перейти цей діапазон, це може сигналізувати про початок стійкої бичої тенденції. Однак, якщо тиск продажу зросте, можливий байк-реверс в напрямку нижньої межі. Цінова акція навколо цієї ключової зони опори визначить короткострокову траєкторію Polkadot.

4-Годинна Діаграма

На 4-годинному графіку бульбашки Polkadot`а останній бичок був більш очевидний, зростання ціни відбулося на 12% до значної зони опори.

Цей критичний діапазон обмежується 0.5 ($7.415) та 0.618 ($7.821) рівнями Фібоначчі. Однак ціна коливалася в межах висхідної клітини протягом тривалого періоду, і після недавнього зростання попиту зараз трохи ретроцедує до своєї верхньої межі.

Якщо покупці зможуть прорвати суттєву опір на рівні $7.8, наступною ціллю буде верхня межа клиноподібної у середньостроковому періоді.

Навпаки, байк-реверс може привести до іншого зниження, спрямованого до нижньої межі клиноподібної форми. Рішучий вибір з клиноподібної форми необхідний для визначення наступного напрямку Polkadot.

Аналіз Настроїв

Автор: Шаян

Ціна Polkadot нещодавно відчула помітний ріст, що збільшило очікування потенційної середньострокової бичої тенденції. Тому аналіз майбутнього настрою ринку є класично важливим для оцінки того, чи буде цей тренд продовжуватися, оскільки позиції на футурах є важливими драйверами волатильності.

Ця діаграма показує показники зарахування та обсяг відкритих позицій поруч із щоденними коливаннями цін Polkadot. Незважаючи на останнє биче зростання, як обсяг відкритих позицій, так і показники зарахування не показали значного збільшення і залишаються близькими до найнижчих рівнів. Це свідчить про те, що останній рух ціни не був зумовлений збільшеним бичиним активітетом на постійних ринках.

Хоча ціна Polkadot підвищилася, тривалість цього тренду залежить від настроїв на фьючерсних ринках. Якщо обсяг відкритих позицій та показники зарахування почнуть зростати, це буде сигналом сильного бичого руху, що може закріпити тренд. Навпаки, якщо ці метрики залишаться низькими, бичий тренд може не мати необхідної підтримки для тривалого продовження. Трейдерам слід уважно спостерігати за цими показниками, щоб краще зрозуміти напрямок ринку в найближчі тижні.

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть