PEPE Rally досяг автоматичного ATH: Деталі

PEPE Rally досяг автоматичного ATH: Деталі

PEPE Rally 22% досягає нового ATH: Деталі

PEPE, проект мем-монети з ляльковою тематикою, обходить усіх конкурентів на ринку, оскільки він тільки що перевищив свій історичний максимум (ATH) ціни. На момент написання PEPE демонструє рост на 22,41% за останні 24 години до $0.00001356. Поточний прогноз є невеликим відступом від недавного ATH у $0.00001422, який був зафіксований кілька годин тому.

PEPE є основним виграшником поточного бикового циклу на ринку. Проаналізувавши його розвиток, можна побачити велику різницю у світі мем-монет, яка ставить за мету ламати домінування як Dogecoin (DOGE), так і Shiba Inu (SHIB). Крім свого зростання за 24 години, PEPE підскочив ще на 22,36% за минулий тиждень.

Протягом останнього місяця PEPE зумів перегнати ринок і середню мем-монету з ростом на 107% на сьогодні. Загальний прогноз показує, що PEPE тепер торгується значно вище своїх 50, 100 та 200-денних EMA, вказуючи на його дуже биковську позицію.

Хоча масштабний ралі ціни PEPE обіцяє хороші примхи, можливо, настане оборот, що підкреслить період охолодження. Проте, щоб зберегти цю можливість, спільноті PEPE потрібно підтримати ріст на 71% у торговому обсязі, який становить $4,381,864,123. Це еквівалентно приблизно 32,9 трильйонам PEPE, що були обмінені на ринку за ніч.

Коли PEPE став популярним на початку 2023 року, багато мали сумніви щодо його тривалості, особливо оскільки він зайняв іншу позицію порівняно з собачими темами, за які відомі DOGE та SHIB. Незважаючи на скептицизм, PEPE продовжував перевершувати, ставши першим із головних мем-монет, який перевіряв свій ATH після криптовоєнної зими.

Однією з основних перешкод, що тепер стоїть перед PEPE, є відсутність конкретного обертання корисності. На відміну від Shiba Inu з Shibarium та BONK з релевантністю до Solana Mobile, PEPE все ще є дуже спекулятивним незважаючи на свої останні успіхи.

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть