Наступне рухання ціни для Render (RNDR)

Наступне рухання ціни для Render (RNDR)

Render (RNDR) Price Faces Resistance in Bid to Reclaim All-Time High

Render (RNDR) готується прорватися вгору від верхньої лінії висхідного трикутника в рамках своєї останньої тенденції до зростання.

Логуючи зростання ціни на 10% протягом останніх двох днів, бики можуть вибитися вище цього рівня опори, якщо поточний загальний тренд на ринку буде підтримуватися. Render Може зіткнутися з деякими труднощами.

  • Подвійне цифрове ралі Render за останні 24 години може спостерігати відступ, оскільки деякі ключові показники токенів показали, що вплив ведмедів залишається домінантним.

  • На момент написання, точки, які складають індикатор RNDR `s Parabolic SAR, перевищують його ціну. Цей індикатор визначає потенційні напрямки та реверси в ціні токена.

Коли його точки знаходяться вище ціни активу, ринок вважається в спаді. Це свідчить про те, що ціна активу падає і може продовжувати це робити. Учасники ринку тлумачать це як сигнал вийти з довгих позицій та відкрити короткі позиції.

Також, значення Chaikin Money Flow (CMF) RNDR було -0,01 на момент написання. Цей індикатор вимірює грошовий потік в ринок RNDR.

Високий MVRV вже вказує на потенційну корекцію, якщо ціна стає нестійкою. Таким чином, негативний настрій посилює цю побою, виокремлюючи потенційний продавальний тиск, який може знизити ціну.

У зворотному випадку, якщо продавальний тиск набирає обертів, токен може знайти неможливим прорватися вгору від верхньої лінії висхідного трикутника та падати до $9,8.

Проте, якщо ця ведмедина проекція буде відкликана, ціна токена може перевищити $12.

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть