Негативні відгуки на петицію DIFA щодо FIT21

Негативні відгуки на петицію DIFA щодо FIT21

Бувший посадовець Міністерства фінансів Грем Стіл отримує відповіді після критики з приводу петиції DIFA щодо FIT21

Бувший посадовець Міністерства фінансів США, Грем Стіл, отримує негативні відгуки після того, як він виступив у понеділок рано вранці, щоб вивчити підтримку Закону про фінансові інновації та технології на 21-й століття (FIT21) перед його ймовірним голосуванням у середу.

Пост Стіло у відповідь на соціальну медіа петицію, створену Digital Innovation For America (DIFA) на підтримку законопроекту, в якій заявляється, що `найкращий спосіб боротьби проти Big Tech - це технологія Blockchain`.

Назвавши письмовий запит `досить підступним`, Стіл зауважив, що довгоочікуваний криптовалютний законопроект не містить заборону на `Big Tech`.

`Ця петиція про Закон FIT 21 використовує прогресивне формулювання, стверджуючи, що закон бореться проти `Big Tech``, - сказав Стіл. `FIT 21 фактично створює легку регуляторну рамку для криптовалют, в основному поза законами про цінні папери.`

Складаючи організації, такі як Amazon, Apple та Meta, деякі члени криптоспільноти вважають, що традиційна структура `Big Tech` компаній може іноді стояти в яскравому протиставленні до традиційно децентралізованої природи блокчейну, що, здається, викликало негативні відгуки у соціальних мережах на позицію Стіла щодо петиції DIFA.

`Поганий висновок`, - відповів один користувач. `Просвітися про технологію і про те, що тут відбувається`.

`Я б сказав, що це боротьба проти великих технологічних компаній`, - стверджує інший. `Мережі Blockchain краще для споживачів, ніж корпоративні мережі`.

`Ви робите це партійним питанням і відчужуєте мільйони молодих, ентузіастів виборців, які хочуть свободи для інновацій`, - стверджує третій. `Децентралізована криптовалюта загрожує `Big Tech` - вони борються проти неї! Ми сподівались, що ви будете іншими`. Заміна Мартина Груенберга та голосування палати щодо FIT21

Пост Стіло припадає на турбулентні 24 години для FDIC, коли голова Груенберг оголосив, що він піде у відставку у зв`язку з питаннями про сексуальне домагання, дискримінацію та загальну недисциплінованість.

У заяві у понеділок заступник прес-секретаря Білого дому Сем Майкл заявив, що Байден незабаром оголосить про заміну Груенберга, з останніх звітів, що вказують на те, що Стіл може потрапити в число кандидатів на зайняття посади.

Федеральна корпорація раніше попереджала про потенційні ризики, пов`язані з криптовалютними активами, що стосуються банківських організацій.

Тим часом, Палата готується до повного голосування щодо FIT21, запланованого на середу.

Підтриманий кількома ключовими лідерами промисловості у криптосфері, успішне голосування за цей закон може виявитися критичним для встановлення надійної регуляторної структури зі збільшеними свободами для операторів цифрових активів у США.

Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть