Мем-монети на Ethereum зростають до 161% через ETF

Мем-монети на Ethereum зростають до 161% через ETF

Монети-меми на базі Ethereum зросли на 161% завдяки спекуляціям щодо ETF

Можливість схвалення Ethereum ETF на цьому тижні спричинила стрибки цін серед мем-монет, що працюють на віртуальній машині Ethereum, за даними агрегатора даних DefiLlama. HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN) та Mog Coin (MOG) зросли на 46.8% та 51.7% відповідно.

Wojak та Hemule побачили ще більший ріст, зросши на 66.3% та 89% протягом того ж періоду. Інші мем-монети на базі Ethereum з двоцифровими приростами - Milady Meme Coin (LADYS), Welsh Corgi Coin (WELSH) та lmeow (LMEOW) - з приростом у 40.8%, 23.5% та 56.5% відповідно.

Pepecoin (PEPE), яка зараз є третьою найбільшою мем-монетою за капіталізацією ринку, зросла на 32% за останні 24 години.

З великою вагою слід відзначити, що мем-монети від базової екосистеми зареєстрували прирост у трьох цифрах, такі як Base Pro Shops (BPS) та їхній щоденний стрибок на 161%. United Base Postal (UBPS) також серед піднімаючихся мем-монет бази, піднявшись на 102% за той же період.

Dog Ski Mask (SKI), на тлі свого приросту у 111%, також перевищила обсяг торгів в розмірі 1.6 мільйона доларів з 20 травня. Normie (NORMIE), один з `діамантів` бази, побачив ще більше інвесторського інтересу з обсягом торгів понад 9 мільйонів доларів, що призвело до зросту на 73.6%.

Briun Armstrung (BRIUN), який є неправильно написаним ім`ям засновника Coinbase Браяна Армстронга, також зробив значні рухи з приростом у 55.2%.

Останні цінові зростання, отримані мем-монетами, призвели до перевищення загальної капіталізації цього сектору криптовалют на 62 мільярди доларів, випереджаючи категорії криптовалют, такі як рідинні жетони стейкінгу, DePIN та токени децентралізованих бірж, а також інвестиційні портфелі від фондів, таких як DragonFly Capital, Coinbase Ventures та Binance Labs.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть