Мем-монети на Ethereum зростають до 161% через ETF

Мем-монети на Ethereum зростають до 161% через ETF

Монети-меми на базі Ethereum зросли на 161% завдяки спекуляціям щодо ETF

Можливість схвалення Ethereum ETF на цьому тижні спричинила стрибки цін серед мем-монет, що працюють на віртуальній машині Ethereum, за даними агрегатора даних DefiLlama. HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN) та Mog Coin (MOG) зросли на 46.8% та 51.7% відповідно.

Wojak та Hemule побачили ще більший ріст, зросши на 66.3% та 89% протягом того ж періоду. Інші мем-монети на базі Ethereum з двоцифровими приростами - Milady Meme Coin (LADYS), Welsh Corgi Coin (WELSH) та lmeow (LMEOW) - з приростом у 40.8%, 23.5% та 56.5% відповідно.

Pepecoin (PEPE), яка зараз є третьою найбільшою мем-монетою за капіталізацією ринку, зросла на 32% за останні 24 години.

З великою вагою слід відзначити, що мем-монети від базової екосистеми зареєстрували прирост у трьох цифрах, такі як Base Pro Shops (BPS) та їхній щоденний стрибок на 161%. United Base Postal (UBPS) також серед піднімаючихся мем-монет бази, піднявшись на 102% за той же період.

Dog Ski Mask (SKI), на тлі свого приросту у 111%, також перевищила обсяг торгів в розмірі 1.6 мільйона доларів з 20 травня. Normie (NORMIE), один з `діамантів` бази, побачив ще більше інвесторського інтересу з обсягом торгів понад 9 мільйонів доларів, що призвело до зросту на 73.6%.

Briun Armstrung (BRIUN), який є неправильно написаним ім`ям засновника Coinbase Браяна Армстронга, також зробив значні рухи з приростом у 55.2%.

Останні цінові зростання, отримані мем-монетами, призвели до перевищення загальної капіталізації цього сектору криптовалют на 62 мільярди доларів, випереджаючи категорії криптовалют, такі як рідинні жетони стейкінгу, DePIN та токени децентралізованих бірж, а також інвестиційні портфелі від фондів, таких як DragonFly Capital, Coinbase Ventures та Binance Labs.

Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
📰 Руководитель Ripple утверждает, что не манипулирует ценой XRP. Опровергает обвинения сообщества и выводит факты о торговле токеном. Цена XRP - $0.595, капитализация $33 млрд. #Ripple #XRP 🚀
Переглянути
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути