Пробудження китів Шиби: зростання ціни очікується

Пробудження китів Шиби: зростання ціни очікується

Кити Шиби (SHIB) прокидаються: деталі

Кити Шиби виявляють загострення активності, саме коли ціна токену тримається на межі значного прориву.

Дані блокчейну показують збільшення великих транзакцій Шиби Іну, які перевищують $100,000. Кити пересувають значні суми SHIB, що часто є передвестником значних рухів на ринку. Ця активність часто вказує на очікування наближеного зростання цін, оскільки кити зазвичай купують очікуючи позитивного руху на ринку.

Згідно з даними IntoTheBlock, обсяг великих транзакцій для Шиби Іну зросла на 106.86% за останні 24 години. Це склало 3.22 трильйона SHIB, що еквівалентно $83.74 мільйони. Припливи від великих тримачів також зросли на 155%.

З китів перезагружаються та обсяг великих транзакцій помітно збільшується, ринок спостерігає з великим напруженням, оскільки кити роблять свій рух. Під час цього пробудження ціна SHIB прорвала бар`єр, який стримував її в останні дні, створюючи можливість для потенційного ралі.

Після численних днів боротьби з щоденним SMA 50 на рівні $0.0000247, Шиба Іну нарешті вибилася у певний момент 20 травня.

Шиба Іну пережила значний ріст у торговій сесії понеділка, оскільки ціни криптовалют піднялися на знаки прогресу у напрямку затвердження американських Ethereum spot ETFs, розворот від більш песимістичного погляду ще на минулому тижні. SHIB відповідно зросла з мінімуму $0.000023 до максимуму $0.0000261. Цей рух спричинив стрибок понад щоденним SMA 50, який раніше тримав назад ціни Шиби Іну.

На момент написання матеріалу, SHIB зросла на 6.48% за останні 24 години до $0.00002546, торгуючись вище важливого щоденного бар`єру SMA 50.

Оскільки SHIB тримається на межі прориву, наступні дні та тижні будуть критичними. У надзвичайно короткостроковому плані може бути необхідний стійкий прорив вище щоденного SMA 50 для продовження зростання цін Шиби Іну.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть